Body analyse //

Wij maken inzichtelijk hoe je er lichamelijk voorstaat. Met onze body analyses kunnen we meerdere punten van je lichamelijke gezondheid testen. Zo is het mogelijk om jouw lichaamssamenstelling te analyseren, de gesteldheid van je bloedvaten te checken en inzichtelijk te maken hoe je er qua conditie voorstaat.

We maken gebruiken van de nieuwste apparatuur die medisch is goedgekeurd en ook wordt gebruikt op ziekenhuizen of medische klinieken.

Als je weet wat de problemen zijn, kun je deze doelgericht aanpakken.
De afgenomen body analyses worden volledig uitgewerkt in een gedetailleerd rapport. Op deze manier kunnen we eventuele problemen tijdig constateren, hierin adviseren en indien gewenst een plan maken om dit te verhelpen. Wij kunnen deze testen afnemen bij ons op de club, maar dit is eventueel ook mogelijk op locatie voor groepen of personeel van bedrijven.

Wij gaan voor je aan de slag met een op maat gemaakt plan
Bij Studio Sport hebben we de kennis en apparatuur in huis om professioneel persoonlijk advies te geven om alle uitslagen te verbeteren indien nodig. Onze instructeurs staan voor je klaar om gezamelijk de doelstellingen te behalen.

Tanita lichaamsanalyse

Bloedtesten

Conditie testen

Test training