Nieuwsbrief 18-11-2020

Het kabinet kwam gisteravond gelukkig met het geweldige nieuws dat wij onze groepslessen, die we dagelijks geven bij Studio Sport, weer mogen aanbieden!
Dit betekend dat wij vanaf donderdag 19 november het originele lesrooster, wat we tot 4 november hanteerden, weer gaan oppakken. Deze kun je vinden op onze website en de app van Studio Sport.

Namens alle instructeurs van Studio Sport mag ik jullie zeggen dat wij echt ontzettend blij zijn jullie weer te mogen begeleiden, entertainen en helpen in onze fantastische groepslessen !!

Speciaal voor de mensen die op dit moment liever thuis sporten
Helaas is het corona virus nog niet weg, en snappen we dat je daardoor misschien liever niet bij Studio Sport wilt trainen op dit moment.
Daarom gaan we, speciaal voor de mensen die op dit moment liever thuis willen trainen, door met het aanbieden van onze online lessen zoals: Pilates, Yin Yoga, Power Yoga, Functional Training en het buikspierkwartier.
Deze trainingen staan onder begeleiding van onze eigen instructeur/-trices en zijn perfect thuis uit te voeren omdat je hier nagenoeg geen materialen voor nodig heb.
Je kan deze online lessen voortaan vinden in de app van Studio Sport onder de nieuwe knop: Online groepslessen.

Ook blijven we wekelijks nieuwe thuistrainingen toevoegen aan de app. Dit zijn samengestelde trainingsschema’s, met allerlei oefeningen die je thuis kan uitvoeren, goed voor conditie, afvallen of krachtontwikkeling.

Juist in deze tijd is het zo belangrijk om voldoende te blijven bewegen om je immuunsysteem sterk te houden. Daarom kun je op deze manieren toch thuis aan je gezondheid blijven werken als je het niet zo prettig vind om op dit moment bij Studio Sport te komen sporten.

Virtuele groepslessen voor betere spreiding
Daarnaast gaan we het lesrooster van de virtuele groepslessen uitbreiden. Omdat we hierin dagelijks meer uren in gaan aanbieden hopen we de drukte op sommige momenten beter te spreiden en daarbij meer mensen plekken te kunnen bieden zodat er op een veilige manier gesport kan worden.
Het nieuwe lesrooster van de virtuele lessen is vanaf vanavond te vinden in de app van Studio Sport.

Corona maatregelen op dit moment
Wel blijven de overige corona maatregelen van kracht zodat iedereen op een prettige en veilige manier kan blijven trainen bij Studio Sport:

  • Het reserveren is verplicht voor zowel individueel fitness beneden, de live groepslessen, de virtuele groepslessen via de beamer met scherm en het squashen.
    Wanneer je een plek hebt gereserveerd en er is iets tussen gekomen waardoor je uiteindelijk toch niet kan, vragen we je om even af te melden. Dit kan je zelf regelen in de app tot 60 minuten voor de tijd of ander telefonisch door te bellen naar 0546-727507. Op deze manier kunnen anderen jouw plek overnemen.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij alle verplaatsingen binnen bij Studio Sport. Dit betekend bij binnenkomst en als je naar een leszaal loopt of wanneer je in de fitness van de cardio naar een krachttoestel loopt. Tijdens de actieve training, op een toestel of in een leszaal, kan het mondkapje af.
  • Bij binnenkomst handen wassen.
  • Na gebruik de gebruikte machines en/of materialen goed schoonmaken met het daarvoor aanwezige papier en spuitflesjes.
  • Altijd 1,5 meter afstand bewaren tot andere personen.
  • De kleedkamers zijn gesloten.
  • De wellness met sauna’s zijn gesloten.
  • De horeca is gesloten. Wel is het hier mogelijk om een flesjes water of sportdrank te halen voor tijdens de training.

Ik hoop ontzettend, dat deze versoepelingen in de corona maatregelen, een begin is van meer.
Alleen samen krijgen we dit virus onder controle. Juist daarom is het nu zo belangrijk dat we ons aan deze regels blijven houden, zodat we met ons allen prettig en veilig kunnen blijven sporten bij Studio Sport!

Als er vragen zijn kun je deze mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer

Eigenaar Studio Sport

Menu