BenFit voedingsprogramma //

BenFit is een lifestyle programma dat speciaal is ontwikkeld om gezond af te vallen. Het is bedoeld voor mensen die zich niet fit voelen, overgewicht hebben of uit balans zijn. Tijdens het programma ga je samen met jouw eigen BenFit coach werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek met deze coach en krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld aan de hand van jouw dagelijkse caloriebehoefte. Zo mag bijvoorbeeld een bouwvakker wat de gehele dag zwaar lichamelijk werk doet dagelijks meer calorieën binnen krijgen dan iemand die een zittend beroep heeft.

2 tot 3 keer per week sporten
Bij een gezonde leefstijl hoort ook lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je 2 tot 3 keer per week. Je conditie zal verbeteren en je dagelijkse verbranding gaat omhoog. Elke week zal je merken dat je fitter wordt en meer energie krijgt. Beweging wordt een onderdeel van jouw nieuwe leven dat je niet meer wilt missen.

Een balans vinden terwijl je geniet van het leven
Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het beste resultaat omdat we stress daardoor minder kans geven ons lichaam te verstoren. Momenten inplannen voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de alledaagse drukte zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.

“Je hebt wekelijks een gesprek met deze coach en krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld aan de hand van jouw dagelijkse caloriebehoefte”

12-weeks pakket voor niet leden Studio Sport Tubbergen

Tijdens deze 12 weken heb je wekelijks een coaching-gesprek met jouw personal coach. Hier wordt de afgelopen week besproken. Je bespreekt wat er goed ging en waar je tegen aan liep. Er worden testen afgenomen voor het gewicht, vet% en spiermassa, en er worden nieuwe voedingslijsten voor de komende week samengesteld. Daarnaast wordt er een persoonlijk trainingsplan voor je opgesteld waarmee je 2 tot 3 keer per week mee gaat trainen in onze fitnessruimte. Ook is het mogelijk om verschillende groepslessen te volgen of gebruik te maken van onze squashbaan.

Naast het sporten kan je gebruik maken van de speciale BenFit app waar je je eigen voedingslijsten op kunt vinden en met de Studio Sport app kun je je persoonlijke trainingsplan openen.

Bij het aanmelden van dit 12-weekse pakket krijg je een mooie Studio Sport boodschappentas met bidon en sporthanddoek cadeau!

BenFit-voedingsbegeleiding naast je sportabonnement van Studio Sport Tubbergen

Wil je meer informatie over onze BenFit-voedingsbegeleiding?
Stuur dan een email naar info@studiosport-tubbergen.nl of bel naar 0546-727507.

Minimaal 4 weken €40,- | Nu met gratis Studio Sport Tubbergen Bidon
Minimaal 8 weken €70,- | Nu met gratis Studio Sport Tubbergen Boodschappentas + Bidon.
Minimaal 12 weken €100,- ” Nu met gratis 12 weeks BenFit werkboek & Studio Sport Tubbergen sporthanddoek.

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

PROEFLES | Aanvraag

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.

Menu