BenFit voedingsprogramma //

BenFit is een lifestyle programma dat speciaal is ontwikkeld om gezond af te vallen. Het is bedoeld voor mensen die zich niet fit voelen, overgewicht hebben of uit balans zijn. Tijdens het programma ga je samen met jouw eigen BenFit coach werken aan jouw leefstijl.

Je start het programma met een uitgebreid intakegesprek met jouw eigen personal coach. Zo wordt de beginsituatie duidelijk in kaart gebracht en kunnen de doelen worden opgesteld.
Wekelijks wordt er een uitgebreide body-analyse afgenomen waarmee we exact het vet% in armen, benen en romp meten met daarnaast de hoeveelheid spiermassa in je lichaam.
Met deze gegevens gaan we elke week speciale voedingslijsten genereren die bij jouw dagelijkse energie behoefte passen.
Op die manier krijg je exact de juiste hoeveelheden binnen om je doel te bereiken. Zo mag bijvoorbeeld een bouwvakker wat de gehele dag zwaar lichamelijk werk doet dagelijks meer calorieën binnen krijgen dan iemand die een zittend beroep heeft.

Om de 2 weken heb je een uitgebreid consult met jouw eigen personal coach.
Tijdens dit consult wordt besproken hoe het de afgelopen 2 weken is gegaan, waar je tegenaan liep en hoe je dit in de toekomst beter kunt oppakken. Worden de nieuwe voedingslijsten doorgenomen en krijg je tips en tricks mee hoe je de voedingslijsten het beste kan volgen.

2 tot 3 keer per week sporten
Bij een gezonde leefstijl hoort ook lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je 2 tot 3 keer per week. Je conditie zal verbeteren en je dagelijkse verbranding gaat omhoog. Elke week zal je merken dat je fitter wordt en meer energie krijgt. Beweging wordt een onderdeel van jouw nieuwe leven dat je niet meer wilt missen. Jouw eigen personal coach helpt je hierbij met een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema.

Een balans vinden terwijl je geniet van het leven
Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het beste resultaat omdat we stress daardoor minder kans geven ons lichaam te verstoren. Momenten inplannen voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de alledaagse drukte zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.

“Je hebt wekelijks een gesprek met deze coach en krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld aan de hand van jouw dagelijkse caloriebehoefte”

12-weeks pakket voor niet leden Studio Sport Tubbergen

Tijdens deze 12 weken start je met een uitgebreid intakegesprek en startmeting om te kijken hoe je er lichamelijk voorstaat. Vervolgens heb je wekelijks een weegmoment met je personal coach en om de 2 weken een uitgebreid consult waarin de afgelopen weken worden besproken, je wordt bijgestuurd waar nodig is en de nieuwe voedingslijsten worden doorgenomen. Daarnaast krijg je de tips en tricks die je nodig hebt om het programma op de juiste manier te kunnen volgen voor optimaal resultaat.
Daarnaast wordt er een persoonlijk trainingsplan voor je opgesteld waarmee je 2 tot 3 keer per week mee gaat trainen in onze fitnessruimte. Ook is het mogelijk om verschillende groepslessen te volgen of gebruik te maken van onze squashbaan.

Naast het sporten kan je gebruik maken van de speciale BenFit app waar je je eigen voedingslijsten op kunt vinden en met de Studio Sport app kun je je persoonlijke trainingsplan openen.

Bij afname van dit 12-weekse pakket krijg je een mooie Studio Sport boodschappentas met bidon en het 12 weekse BenFit werkboek cadeau!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@studiosport-tubbergen.nl

BenFit-voedingsbegeleiding naast je sportabonnement van Studio Sport Tubbergen

Wil je meer informatie over onze BenFit-voedingsbegeleiding?
Stuur dan een email naar info@studiosport-tubbergen.nl of bel naar 0546-727507.

6 weken programma €74,75 | Nu met gratis Studio Sport Tubbergen Boodschappentas + Bidon.
12 weken programma €149,75 | Nu met gratis boodschappentas, bidon & 12 weeks BenFit werkboek,

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

PROEFLES | Aanvraag

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.

Menu