Bewust in Balans

Voor wie
Voor jong en oud, iedereen die zijn levensstijl eens onder de loep wil nemen. We gaan je in 12 weken tijd begeleiden naar een verantwoorde levensstijl. Of je nu af wilt vallen of juist aan wilt komen, dit is een programma die je bewust maakt van wat je dagelijks in je mond stopt en je leert hoe je de regie over je eigen lichaam terugkrijgt.

Resultaat
Geloof het of niet, maar afslanken en een optimale gezondheid draaien rond een paar heel eenvoudige principes. We kunnen alleen maar zeggen: pas de principes 12 weken toe. Je zult zo’n synergie van voordelen ervaren, net als zovele mensen die we gecoacht hebben, dat je tot de conclusie komt dat dit werkt.  Om te weten of het werkt, is er maar één criterium: resultaat.

Lange termijn
De meeste afslankmethodes zijn gericht op supersnelle resultaten. Ze houden geen rekening met de gevolgen op lange termijn. De kunst is om een leven lang slank te zijn zonder dieet en je tegelijk topfit te voelen. De enige manier om dit te bereiken is uit te gaan van wat jouw lichaam nodig heeft.  We gaan je gezonde verstand heractiveren.

Onze werkmethode
We gaan werken met normale voeding volgens de “Schijf van Vijf” in combinatie met doelgerichte beweging. Één ding is namelijk zeker: gezondheid zit in onze genen en iedereen heeft bij zijn geboorte als cadeautje een gereedschapskist meegekregen waar alles in zit om gezond en slank te zijn.

We leren je hoe je die gereedschapskist weer kunt ontdekken. Het resultaat is dat je uiteindelijk in harmonie leeft met jezelf en je omgeving en dat je gezonde verstand niet meer verleid wordt door snelle diëten.

bewust_in_balans_studiosport_tubbergen

Deze instructeurs kunnen je helpen en begeleiden:

Sharon Helthuis

Sharon Helthuis

Instructrice