check-up-fitness_studio-sport_tubbergen_1500x577

Check Up

Zoals iedereen weet is sporten erg goed voor je lichamelijke gezondheid. De meeste sporters sporten dan ook met een doel, bijvoorbeeld conditie verbeteren of een paar kilo afvallen. Als je een bepaald doel voor ogen hebt moet je natuurlijk wel weten wat de beginsituatie is. Aan de hand van deze beginsituatie kun je kijken of je wel de juiste doelen voor ogen hebt.

Met onze check-up maken we inzichtelijk hoe jij er lichamelijk voor staat op dit moment.

Met de check up meten wij:

Gewicht

Vetpercentage & vetmassa

Spiermassa

Lichaamsvochtpercentage

Botmassa

Metabolische leeftijd

Viscerale vetwaarde

BMI

Bloeddruk

Conditie (VO2MAX)

Longinhoud

Saturatie meting (Zuurstofgehalte in je bloed)

“Met onze check-up maken we inzichtelijk hoe jij er lichamelijk voor staat op dit moment.”

Advies

Aan de hand van deze gegevens kunnen we dus kijken of het doel wat je van tevoren in gedachten had, de juiste is. Ook geven wij aan de hand van deze gegevens adviezen hoe je het beste kunt trainen om bepaalde punten te verbeteren.

Deze check up kun je om de 3 maand inplannen om te kijken of je op schema ligt. Met deze gegevens kunnen we dan eventueel nieuwe doelen stellen.

Gegevens thuis inzien
Je hebt de mogelijkheid om jouw eigen resultaten uit de check-up op te slaan in de Studio Sport Tubbergen App. Zo kun je thuis op je eigen smartphone je resultaten terugzien in verschillende grafieken en kijken wat voor vooruitgang je al hebt geboekt.

Deze check up neemt maar 15 minuten in beslag, maar maak van tevoren hiervoor wel een afspraak bij een van onze fitness instructeurs.

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.