Personal training //

Bij Studio Sport beschikken we over een eigen personal training studio, waar je samen met een van onze ervaren personal trainers, in alle rust en zonder drukte, 1 op 1 aan de slag kunt om jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken.

Of je nu net begint met trainen en wat begeleiding nodig hebt, of je wilt een extra boost om je doelen te behalen, onze personal trainers staan voor je klaar. Met hun expertise en toewijding helpen ze je om het maximale uit jezelf te halen.

Onze personal training sessies zijn volledig op maat gemaakt en worden afgestemd op jou als individu. We bieden niet alleen persoonlijke trainingsschema’s, maar ook voedingsbegeleiding om ervoor te zorgen dat je het juiste brandstof krijgt voor je workouts. Daarnaast helpen we je met ontspanningstechnieken en maken we samen de juiste keuzes die passen bij jouw levensstijl en doelstellingen.

Bij Studio Sport geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze personal trainers zijn er om naar jou te luisteren, jou te motiveren en jou te begeleiden op jouw fitnessreis. Samen werken we aan het realiseren van jouw doelen, stap voor stap. Kom langs en ontdek hoe personal training bij Studio Sport jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Jurgen Bosch

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Jurgen

Mijn visie op personal training is dat we toewerken naar een doelstelling op een manier die jij prettig vindt. Ik ondersteun je bij de dagelijkse activiteiten en het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Aan het einde van het traject ben je je bewust van het maken van de juiste keuzes op het gebied van sporten, voeding en ontspanning en wat deze bewuste keuzes met jouw leven doen.

In 10 jaar werken bij Studio Sport Tubbergen ben ik erachter gekomen dat de beste oefening, de beste maaltijd en de beste manier van trainen niet bestaat… Want iedere persoon is anders, iedere persoon heeft andere interesses en iedereen reageert anders op een training, voeding en herstelprikkel.

Waar we allemaal wel naar op zoek zijn is wat het beste bij die persoon past. Waar reageer ik het beste op, waar moet ik rekening mee houden om tot betere resultaten te komen. Dit valt en staat allemaal met bewustwording van jouw eigen leefstijl en daar kan ik je mee helpen. Wij gaan op zoek naar een leefstijl die je resultaat oplevert, waar jij je prettig bij voelt en welke jij na een personal-trainingstraject vol kunt houden!

Wekelijkse trainingen, contactmomenten, doelgerichte trainingen buiten de sessies om, voedingslijsten in overleg en een correctie waar nodig.

Zou jij eens in gesprek willen gaan over jouw leefstijl en de stappen die wij kunnen maken? Hierbij nodig ik je uit om een vrijblijvend gesprek met mij aan te gaan en kunnen we onze verwachtingen uit spreken naar jouw traject!

Mail hiervoor naar info@studiosport-tubbergen.nl

Renate Telgenhof

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Renate

Mijn naam is Renate en fitness is al ruim 25 jaar mijn grootste passie. Een paar jaar geleden heb ik dan ook de stap gezet van mijn passie mijn werk te maken. Wat het werk als personal trainer zo leuk maakt is dat iedere persoon verschillend is. Daarom is het belangrijk samen te kijken naar jouw specifieke doel(en) en behoeften om je zo de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Het stukje persoonlijke aandacht is daarbij belangrijk. Wat maakt jou enthousiast en zorgt ervoor dat je vol motivatie aan de slag wilt gaan? Hoe kan ik je daarbij helpen? Dit en meer komt allemaal aan de orde tijdens de uitgebreide intake.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Mail hiervoor naar info@studiosport-tubbergen.nl