Personal training //

Of je nu net begint met trainen of je hebt een extra boost nodig bij het behalen van jouw persoonlijke doelen? Onze personal trainer staat voor jouw klaar.
Personal training bij Studio Sport levert puur maatwerk wat allemaal is afgestemd op jou als individu. Wij helpen jouw met op maat gemaakte trainingsprogramma’s, voedingsbegeleiding, de beste manier van ontspannen en het maken van de juiste keuzes die je in het dagelijks leven tegenkomt.

Onze personal trainer zoekt naar de juiste trainingsintensiteit op het gebied van functioneel trainen en analyseren wat jouw sterke en verbeterpunten zijn zodat we samen naar jouw eigen doelstelling gaan toewerken. Een personal training sessie bij Studio Sport zorgt voor een betere bewustwording, prettige trainingservaring en een voldaan gevoel.

Het lijkt ons super tof om jouw hierbij te helpen! Graag maken we dan ook een afspraak met je om kennis te maken en te kijken wat we voor jouw kunnen betekenen.

Jurgen Bosch

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Jurgen

Mijn visie op personal training is dat we werken naar een doelstelling op een manier wat jij prettig vindt. Ik ondersteun je bij de dagelijkse activiteiten en het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Aan het einde van het traject ben je jouw bewust van het maken van de juiste keuzes op het gebied van sporten, voeding en ontspanning en wat deze bewuste keuzes met jouw leven doen.

In 10 jaar werken bij Studio Sport Tubbergen ben ik erachter gekomen dat de beste oefening, de beste maaltijd en de beste manier van trainen niet bestaat… Want iedereen persoon is anders, iedere persoon heeft andere interesses en iedereen reageert anders op een training, voeding en herstelprikkel.

Waar we allemaal wel naar op zoek zijn is wat het beste bij die persoon past, waar reageer ik het beste op, waar moet ik rekening mee houden om tot betere resultaten te komen. Dit valt en staat allemaal met bewustwording van jouw eigen leefstijl en daar kan ik je mee helpen, want wij gaan op zoek naar een leefstijl wat je resultaat oplevert, waar jij je prettig bij voelt en wat jij na een personal-trainingstraject vol kunt houden!

Wekelijkse trainingen, contactmomenten, doelgerichte trainingen buiten de sessies om, voedingslijsten in overleg en een correctie waar nodig.

Zou jij eens in gesprek willen gaan over jou leefstijl en de stappen wat wij kunnen maken? Hierbij nodig ik je uit om een vrijblijvend gesprek met mij aan te gaan en kunnen we onze verwachtingen uit spreken naar jou traject!

Mail hiervoor naar info@studiosport-tubbergen.nl

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.