Personal training //

Of je nu net begint met trainen of je hebt een extra boost nodig bij het behalen van jouw persoonlijke doelen, onze personal trainers staan voor je klaar.

Personal training bij Studio Sport staat voor puur maatwerk afgestemd op jou als individu. Wij helpen je met op maat gemaakte trainingen, voedingsbegeleiding, de beste manier van ontspannen en het maken van de juiste keuzes. Samen met jou kijken we naar wat jij als persoon nodig hebt om je doel te bereiken.

Een personal training sessie bij Studio Sport staat voor kwaliteit, een betere bewustwording, een prettige trainingservaring en een voldaan gevoel.
Het lijkt ons super tof om jou hierbij te helpen! Graag maken we dan ook een afspraak met je om kennis te maken en te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Jurgen Bosch

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Jurgen

Mijn visie op personal training is dat we toewerken naar een doelstelling op een manier die jij prettig vindt. Ik ondersteun je bij de dagelijkse activiteiten en het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Aan het einde van het traject ben je je bewust van het maken van de juiste keuzes op het gebied van sporten, voeding en ontspanning en wat deze bewuste keuzes met jouw leven doen.

In 10 jaar werken bij Studio Sport Tubbergen ben ik erachter gekomen dat de beste oefening, de beste maaltijd en de beste manier van trainen niet bestaat… Want iedere persoon is anders, iedere persoon heeft andere interesses en iedereen reageert anders op een training, voeding en herstelprikkel.

Waar we allemaal wel naar op zoek zijn is wat het beste bij die persoon past. Waar reageer ik het beste op, waar moet ik rekening mee houden om tot betere resultaten te komen. Dit valt en staat allemaal met bewustwording van jouw eigen leefstijl en daar kan ik je mee helpen. Wij gaan op zoek naar een leefstijl die je resultaat oplevert, waar jij je prettig bij voelt en welke jij na een personal-trainingstraject vol kunt houden!

Wekelijkse trainingen, contactmomenten, doelgerichte trainingen buiten de sessies om, voedingslijsten in overleg en een correctie waar nodig.

Zou jij eens in gesprek willen gaan over jouw leefstijl en de stappen die wij kunnen maken? Hierbij nodig ik je uit om een vrijblijvend gesprek met mij aan te gaan en kunnen we onze verwachtingen uit spreken naar jouw traject!

Mail hiervoor naar info@studiosport-tubbergen.nl

Renate Telgenhof

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Renate

Mijn naam is Renate en fitness is al ruim 25 jaar mijn grootste passie. Een paar jaar geleden heb ik dan ook de stap gezet van mijn passie mijn werk te maken. Wat het werk als personal trainer zo leuk maakt is dat iedere persoon verschillend is. Daarom is het belangrijk samen te kijken naar jouw specifieke doel(en) en behoeften om je zo de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Het stukje persoonlijke aandacht is daarbij belangrijk. Wat maakt jou enthousiast en zorgt ervoor dat je vol motivatie aan de slag wilt gaan? Hoe kan ik je daarbij helpen? Dit en meer komt allemaal aan de orde tijdens de uitgebreide intake.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Mail hiervoor naar info@studiosport-tubbergen.nl

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.