Personal training //

Of je nu net begint met trainen of je hebt een extra boost nodig bij het behalen van jouw persoonlijke doelen? Onze personal trainers staan voor jouw klaar.
Personal training bij Studio Sport levert puur maatwerk wat allemaal is afgestemd op jou als individu. Wij helpen jouw met op maat gemaakte trainingsprogramma’s, voedingsbegeleiding, de beste manier van ontspannen en het maken van de juiste keuzes die je in het dagelijks leven tegenkomt.

Onze personal trainers zoeken naar de juiste trainingsintensiteit op het gebied van functioneel trainen en analyseren wat jouw sterke en verbeterpunten zijn zodat we samen naar jouw eigen doelstelling gaan toewerken. Een personal training sessie bij Studio Sport zorgt voor een betere bewustwording, prettige trainingservaring en een voldaan gevoel.

Het lijkt ons super tof om jouw hierbij te helpen! Graag maken we dan ook een afspraak met je om kennis te maken en te kijken wat we voor jouw kunnen betekenen.

Jurgen Bosch

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Jurgen

Mijn visie op personal training is dat we werken naar een doelstelling op een manier wat jij prettig vindt. Ik ondersteun je bij de dagelijkse activiteiten en het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Aan het einde van het traject ben je jouw bewust van het maken van de juiste keuzes op het gebied van sporten, voeding en ontspanning en wat deze bewuste keuzes met jouw leven doen.

“Samen starten we een traject om jouw doelstelling te bereiken. Tijdens de trainingssessie maak ik je bewust van de juiste manier van trainen en stimuleer ik je om het doel wat je wil bereiken voor ogen te houden. Ik geloof in het functioneel trainen van je lichaam. Dit houdt in dat er meerdere spiergroepen en aspecten tegelijkertijd worden getraind. Samen kijken wij wat het beste bij jouw past op je eigen niveau.”

Youri Meerwijk

Instructeur

Bar & balie werkzaamheden
Fitness begeleiding
Buikspierkwartier
Functional Training

Youri

Mijn visie op Personal Training is dat ik samen met jou ga werken aan je persoonlijke doelstelling. De trainingen gericht op functionaliteit, uitdaging en plezier moeten stuk voor stuk bijdragen aan jouw persoonlijke doelstelling. Ik ben een zeer groot voorstander van functionele trainingen, hierbij kijken we niet alleen naar het trainen van een spier maar voornamelijk naar het functionele beweegpatroon die door de spier wordt gemaakt.

“Het mooiste aan Personal Training is dat je deelnemers zo specifiek kan helpen met het behalen van hun doelstelling. Hierbij vind ik persoonlijke aandacht de belangrijkste factor, door 1-op-1 begeleiding kun je je volledig focussen en werken aan de doelstelling van de deelnemer.”
Vraag nu gratis personal training aan

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.

Menu