persoonlijke-begeleiding_studio-sport_tubbergen_1500x577

Persoonlijke begeleiding

Bij Studio Sport Tubbergen zijn er altijd gecertificeerde fitnessinstructeurs aanwezig voor persoonlijke begeleiding in onze fitnesszaal. Onze fitness instructeurs lopen rond om je te helpen bij het uitvoeren van verschillende oefeningen, instellen van de verschillende machines of om je te corrigeren indien de oefeningen verkeerd worden uitgevoerd. Uiteraard zijn onze instructeurs er ook voor een stukje gezelligheid om even een praatje te maken over hoe het met je gaat.

Sporten met een doel
Als je met een bepaald doel komt sporten, kunnen wij je helpen dit doel te behalen aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn, zoals conditie verbetering, spierkracht vergroten of een aantal kilo’s verliezen.

Ook sporten met verschillende ziektebeelden zoals diabetes, reuma of revalideren na een blessure kan met een persoonlijk trainingsschema. Alles is mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Beginnen met een trainingsschema
Indien je wilt beginnen met een trainingsschema wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat het doel is en of er klachten of blessures zijn. Aan de hand van de verschillende gegevens wordt het trainingsschema uitgewerkt. Onze fitnessinstructeur zal samen met je alle oefeningen doornemen en uitleggen. Dit speciaal op maat gemaakte trainingsschema kan overigens voor je worden uitgeprint op papier, maar dit kan ook worden geopend in onze eigen Studio Sport Tubbergen app die je kosteloos kunt downloaden op je smartphone.

Studio Sport Tubbergen vindt het belangrijk dat de oefeningen goed worden uitgevoerd om blessures te voorkomen. Daarom zorgen wij ervoor de dat de instellingen van de toestellen goed zijn zodat je goed kan werken naar het doel die je wilt bereiken.

Na ongeveer 6 weken (afhankelijk van het doel) maken wij een vervolg schema zodat je zeker weet dat hetgeen wat je doet, goed voor je is.

“Als je met een bepaald doel komt sporten, kunnen wij je helpen dit doel te behalen aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn, zoals conditie verbetering, spierkracht vergroten of een aantal kilo’s verliezen”

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.