Persoonlijke begeleiding

Bij Studio Sport Tubbergen zijn er altijd gecertificeerde fitnessinstructeurs aanwezig voor persoonlijke begeleiding in onze fitnesszaal. Onze fitness instructeurs lopen rond om u te helpen bij het uitvoeren van verschillen oefeningen, instellen van de verschillende machines of om u te corrigeren indien de oefeningen verkeerd worden uitgevoerd. Uiteraard zijn onze instructeurs er ook voor een stukje gezelligheid om even een praatje te maken hoe het met u gaat.

Doel behalen
Als je met een bepaald doel komt sporten kunnen wij je helpen dit doel te behalen aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn, zoals conditie verbeteren, spierkracht vergroten of een aantal kilo’s verliezen.
Ook sporten met verschillende ziektebeelden zoals diabetes, reuma of revalideren na een blessure kan met een persoonlijk trainingsschema. Alles is mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Intake
Als je wilt beginnen met een trainingsschema wordt er een intake gesprek gevoerd om te bespreken wat het doel is en of er klachten/blessures zijn. Aan de hand van de verschillende gegevens wordt het trainingsschema uitgewerkt. Onze fitnessinstructeur zal samen met de klant alle oefeningen doornemen en uitleggen. Studio Sport Tubbergen vindt het belangrijk dat alle oefeningen goed worden uitgevoerd om blessures te voorkomen daarom zorgen wij ervoor dat de instellingen van de toestellen goed zijn zodat de klant goed kan werken naar het doel wat die graag wil bereiken. Na ongeveer 6 weken (afhankelijk van het doel) maken wij een vervolg schema zodat u zeker weet dat wat u doet, goed voor u is.

Deze instructeurs kunnen je helpen en begeleiden:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar
Sharon Helthuis

Sharon Helthuis

Instructrice
Jurgen Bosch

Jurgen Bosch

Instructeur