revalidatie_studio-sport_tubbergen_1500x577

Revalideren is leren

In beweging blijven is goed voor het lichaam. Revalidatie, oftewel herstel, betekend het weer beter worden na een ongeval, ziekte of medische ingreep, zoals een operatie. Bij Studio Sport Tubbergen begeleiden wij je graag in dit proces.

Sporten met ziektebeelden :
Heb je last van bijvoorbeeld reuma, diabetes, hart-en vaatziekten of andere ziektebeelden? Dan kun je gerust komen sporten bij Studio Sport Tubbergen. In de meeste gevallen is beweging juist erg goed voor je gezondheid en herstel, dat resulteert in klachten vermindering.

Reuma:
Voor mensen die te maken hebben met reumatische klachten is bewegen juist heel goed omdat het de spieren en gewrichten juist sterker en soepeler maakt, waardoor pijn en stijfheid verminderen.

Diabetes:
Voor mensen met diabetes type 1 of 2 heeft sport en beweging een positieve invloed op de bloedsuiker waardes. Het kan er zelfs in resulteren dat je veel minder insuline dagelijks hoeft te spuiten of dat je de aantal tabletten voor type 2 kan verminderen of er zelfs helemaal mee kan stoppen.

Onze instructeurs staan voor je klaar om je met het sporten te helpen of te voorzien van advies.

Raadpleeg eerst uw arts
Voordat je wilt beginnen met sporten adviseren wij je om eerst contact op te nemen met uw arts om dit samen te bespreken.

Sporten na blessures
Bij Studio Sport Tubbergen kun je gericht trainen op het herstellen van verschillende blessures. Wij hebben voldoende machines en materialen voor allerlei oefeningen. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen bij de oefeningen of om je te voorzien van advies.

Raadpleeg eerst je fysiotherapeut
Wij adviseren je wel eerst te overleggen met je fysiotherapeut, indien je daar onder behandeling hebt gestaan, of het verstandig is om te gaan trainen.

Heb je nog geen fysiotherapeut of heb je nog geen tijd gehad om langs een fysiopraktijk te gaan?
Studio Sport Tubbergen heeft een gratis inloopspreekuur met een eigen fysiotherapeut.

Vraag advies bij Norbert van de Graaf van Uniek Fysiotherapie.
Op de dinsdag- en donderdagochtend is Norbert van de Graaf van Uniek Fysiotherapie bij ons aanwezig. Norbert is Sportfsyiotherapeut en daarnaast gespecialiseerd in echografie. Hij heeft zo’n 15 jaar ervaring met sporters op alle denkbare niveaus en verscheidene cursussen gevolgd in binnen- en buitenland met name gericht op de mogelijkheden van actieve revalidatie.

Heb je vragen betreft lichte of ernstige blessures? Train je met lichte pijntjes of mis je wat mobiliteit tijdens bewegen? Vaak valt er met simpel advies al veel te bereiken zodat je meer uit je training haalt. Indien noodzakelijk is er boven een behandelkamer ingericht voor het beoordelen of behandelen van klachten.

Voor meer informatie kun je je melden bij één van onze medewerkers. Of spreek Norbert aan in de sportschool, of kom naar zijn behandelkamer boven.

“Bij Studio Sport Tubbergen kun je gericht trainen op het herstellen van verschillende blessures. Wij hebben voldoende machines en materialen voor allerlei oefeningen. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen bij de oefeningen of om je te voorzien van advies.”

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.