Trainingsschema //

Sporten met een doel

Als je met een bepaald doel komt sporten, kunnen wij je helpen dit doel te behalen aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn, zoals conditie verbetering, spierkracht vergroten of een aantal kilo’s verliezen.

Beginnen met een trainingsschema

Indien je wilt beginnen met een trainingsschema wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat het doel is, of er klachten of blessures zijn en wat de beginsituatie is. Aan de hand van de verschillende gegevens wordt het trainingsschema uitgewerkt. Onze fitnessinstructeur zal samen met je alle oefeningen doornemen en uitleggen. Dit speciaal op maat gemaakte trainingsschema kun je openen in onze eigen Studio Sport app op je mobiele telefoon.

Studio Sport Tubbergen vindt het belangrijk dat de oefeningen goed worden uitgevoerd om blessures te voorkomen. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat de oefeningen duidelijk worden uitgelegd zodat je ook weet waarom en wat je traint. Corrigeren we waar nodig is en motiveren we je om jouw doelstelling te bereiken.

“Op deze manier werken we samen aan jouw doelstelling”

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.