7 Dagen gratis sporten //

Gefeliciteerd!

U heeft een geweldige voucher ontvangen waarmee u 7 dagen onbeperkt gratis gebruik kunt maken van alle sportfaciliteiten die Studio Sport te bieden heeft !

Hoe werkt het?
Neem deze voucher mee naar Studio Sport en meld je aan de balie. Daar worden een aantal gegevens op de voucher en in ons systeem genoteerd waarna je vervolgens gelijk kan starten met sporten. De voucher is vervolgens 7 aaneengesloten dagen te gebruiken.

Wat is er allemaal mogelijk met deze voucher?
Met deze voucher kun je onder andere komen trainen in onze ruime fitness zaal, meedoen aan al onze groeplessen zoals Bodypump, Spinning, Yoga, Pilates, Bodystep, Functional Training enz, gebruik maken van onze squashbaan en heerlijk relaxen in onze sauna’s van de wellness ruimte.

Ook kun je een uitgebreide lichaamsanalyse laten maken voor maar €5,00 i.p.v. €17,50. Met deze lichaamsanalyse meten we onder andere BMI, visceraal vet, metabolische leeftijd, basaal metabolisme maar ook spiermassa en vet% in armen, benen en romp.  Het uitgebreide rapport krijg je vervolgens via de mail opgestuurd.

Algemene voorwaarden 7 dagen gratis sporten voucher:

  • Deze voucher is alleen te gebruiken door volwassenen (18 jaar en ouder).
  • Deze voucher is niet in te wisselen tegen geld.
  • Het is per persoon mogelijk om maximaal 1 voucher te verzilveren.
  • De voucher heeft een geldigheidsduur die staat vermeld op de achterzijde bij het blokje: Te verzilveren tot.
    Na deze datum is de voucher niet meer te gebruiken.
  • Om de voucher te verzilveren moet je je eerst melden aan de balie bij Studio Sport en daar de voucher inleveren. Studio Sport zal een aantal gegevens noteren in
  • De 7 dagen sporten dienen aan een gesloten te gebruiken. Het is niet mogelijk om de 7 dagen op te splitsen over meerdere weken.
  • Je kan met deze voucher maximaal 1 Body-Analyse maken voor het bedrag van €5,00.

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.