Groepslessen //

Bij Studio Sport bieden we een divers aanbod van maar liefst 19 verschillende groepslessen, verdeeld over 5 ruime leszalen. Of je nu op zoek bent naar een energieke cardio-workout, spierversterkende oefeningen, of ontspannende yoga, wij hebben voor elk wat wils.

Onze gecertificeerde instructeurs staan altijd paraat om je te begeleiden en een fantastische workout neer te zetten. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, we helpen je graag bij het bereiken van je sportdoelen en het maximaliseren van je prestaties.

Maar we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om groepslessen in te passen in je drukke schema. Daarom bieden we ook virtuele groepslessen aan. Op tijden die beter bij jou passen, kun je deelnemen aan verschillende lessen via een groot projectiescherm. Zo kun je altijd genieten van een inspirerende workout, op jouw eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt.

Bij Studio Sport streven we ernaar om fitness toegankelijk en flexibel te maken voor iedereen. Kom langs en ontdek hoe onze groepslessen jou kunnen helpen om fit, gezond en gemotiveerd te blijven.

Bekijk het Live lesrooster >
Bekijk het Virtuele lesrooster >

Groepslessen bij Studiosport-Tubbergen //