groepslessen_studio-sport_tubbergen_fullscreen-1500x577

Live groepslessen

Bij Studio Sport Tubbergen heb je de keuze uit een grote variatie aan groepslessen. Deze lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs en zijn toegankelijk voor iedereen. Heb je als doelstelling het verbeteren van je conditie, vergroten van de lenigheid in gewrichten, een paar kilo’s kwijt raken of het versterken van je spieren? Er is altijd een groepsles die hierbij past.

Wat houden live groepslessen in?

19 verschillende live groepslessen

6 verschillende zalen, speciaal ingericht voor de groepsles

24 getrainde instructeurs

“Deze lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs en zijn toegankelijk voor iedereen”

Virtuele groepslessen

Komen de tijden op ons lesrooster niet altijd even goed uit? Dan hebben wij de oplossing voor je! De Virtuele groepslessen. Wij bieden de mogelijkheid om op een groot scherm diverse virtuele lessen te volgen in zaal 2 en in onze fietszaal. Op ons lesrooster staan lessen op bepaalde momenten vast ingeroosterd waar deze virtuele lessen automatisch zullen starten.

Wanneer de tijden op ons lesrooster je niet goed uitkomen heb je de mogelijkheid om jouw favoriete groepsles te straten op jouw favoriete tijdstip! Deze mogelijkheid bieden wij op doordeweekse dagen tussen 7.00 uur en 8.30 uur en van 11.00 tot 18.00 uur. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je dit aangeven bij de balie. Onze medewerkers zullen je verder helpen.

Wat houden virtuele groepslessen in?

Op groot scherm in zaal 2 en in de fietszaal

Vrije keuze tussen 7.00 – 8.30 uur en 11.00 – 18.00 uur

Beschikbaar voor Body Pump, CXWORX, XCO, RPM en sprint

“Wanneer deze tijden ook niet uitkomen, dan kan je zelfstandig jouw favoriete groepsles starten op jouw favoriete tijdstip!”

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.