Body Cycle is een combinatie les van een half uur (RPM) en een half uur spierversterkende oefeningen.

Wat is Body Cycle?

Body cycle is een combinatie les van een half uur indoor fietsen (RPM) en een half uur spierversterkende oefeningen. De perfecte les voor een total body workout.

Wat bereik je met Body Cycle?

Bij het eerste half uur op de spinningbike ligt het accent op de calorieverbranding en conditieverbetering. Het tweede half uur wordt er hard gewerkt aan spierversteviging, afslanken en het behouden van de spiermassa. Deze combinatie zorgt ervoor dat je alle aspecten van een goede training meepakt.

Body Cycle iets voor mij?

Het mooie van deze groepsles is dat het voor iedereen geschikt is. Zowel man als vrouw. De weerstand op de spinningbike’s kan ieder voor zich bepalen door middel van de weerstandsknop en de fiets is voor elke lengte in te stellen. De spierversterkende oefeningen zijn voor iedereen makkelijk te begrijpen en aan de hand van verschillende opties uit te voeren zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Wat moet ik meenemen naar Body Cycle?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel.

Body Cycle lessen deze week:

Body Cycle vindt plaats in:

LES-MILLS_lessen_studio_sport_tubbergen

Body Cycle wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar