Body Pump 30 kan het beste omschreven worden als fitness op muziek.

Wat is Body Pump 30?

Body Pump 30 kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Dit 30 minuten durende programma is afkomstig van de normale Body Pump les. Het verschil zit hem in dat tijdens deze 30 minuten alleen de grotere spiergroepen worden getraind namelijk de benen, borst, rug en schouders.

De oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve work-out, en de muziek voor plezier en motivatie. Iedere spiergroep heeft zijn eigen nummer. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. U maakt veel herhalingen met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Wat bereik je met Body Pump 30?

Body Pump 30 is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

Body Pump 30 iets voor mij?

Body Pump 30 is geschikt voor iedereen. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 kg, tot meer dan 30 kg variëren. U bepaalt zelf hoe zwaar u traint omdat u zelf de zwaarte van de gewichten op uw stang kiest.

Omdat deze les maar 30 minuten duurt is het de ideale stap voor beginnende body pumper. De basis wordt duidelijk uitgelegd en daardoor is het makkelijker te volgen. Hierdoor is de stap naar de normale Body Pump les van een uur makkelijker te zetten.
Voor de gevorderde body pumper is het tevens ook zeer geschikt aangezien het maar een 30 minuten training is waardoor het gewicht op de stang aanzienlijk verhoogd kan worden. Kortom, je kunt harder trainen in een kortere tijd.

Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Die blijven bij Body Pump achterwege.

Wat moet ik meenemen naar Body Pump 30?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Body Pump 30 lessen deze week:

Body Pump 30 vindt plaats in:

LES-MILLS_lessen_studio_sport_tubbergen

Body Pump 30 wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar
Laura Koopman

Laura Koopman

Instructrice
Marrit Kuipers

Marrit Kuipers

Instructrice