Body Pump kan het beste omschreven worden als fitness op muziek.

Wat is Body Pump?

Body Pump kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Dit programma is een revolutionaire 60 minuten durende groepsfitness-workout waarin u met behulp van een stang (barbell) en gewichten, al uw spiergroepen aan bod laat komen.

De oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve work-out, en de muziek voor plezier en motivatie. Iedere spiergroep heeft zijn eigen nummer. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. U maakt veel herhalingen met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Wat bereik je met Body Pump?

Body Pump is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

Body Pump iets voor mij?

Body Pump is geschikt voor iedereen. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 kg, tot meer dan 30 kg variëren. U bepaalt zelf hoe zwaar u traint omdat u zelf de zwaarte van de gewichten op uw stang kiest.

Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Die blijven bij Body Pump achterwege.

Wat moet ik meenemen naar Body Pump?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Body Pump lessen deze week:

Body Pump vindt plaats in:

LES-MILLS_lessen_studio_sport_tubbergen

Body Pump wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar
Laura Koopman

Laura Koopman

Instructrice
Marrit Kuipers

Marrit Kuipers

Instructrice