Body Step brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie!

Wat is Body Step?

Body step is een (r)evolutie op het gebied van steps! Deze groepsles is het nieuwste en ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat.
Body step staat voor kwaliteit, veiligheid en resultaat. Deze workout is low-impact en high fun! Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het dé manier om in shape te komen.

Deze groepsles brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie! Geen wonder als je je bedenkt dat je tijdens een zo’n les zo’n 2000 keer de step op en af stapt! Maar dit stepprogramma doet meer: als uitgebalanceerde workout biedt deze les ook een uitdaging voor het bovenlichaam in de vorm van spiergerichte oefeningen.

Wat bereik je met Body Step?

Body step brengt je in vorm, verbetert je figuur en conditie.

Body Step iets voor mij?

Deze les is geschikt voor iedereen omdat de combinaties en oefeningen toegankelijk en afwisselend zijn. Body step is een uitstekende manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Moeilijke en ingewikkelde pasjes blijven achterwege; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om een eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

Wat moet ik meenemen naar Body Step?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Body Step lessen deze week:

Body Step vindt plaats in:

LES-MILLS_lessen_studio_sport_tubbergen

Body Step wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Yvon Deterink

Yvon Deterink

Instructrice
Elke Kruse

Elke Kruse

Instructrice