De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Wat is BodyPump Virtual?

Body Pump kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Dit programma is een revolutionaire 60 minuten durende groepsfitness-workout waarin u met behulp van een stang (barbell) en gewichten, al uw spiergroepen aan bod laat komen.
De oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve work-out, en de muziek voor plezier en motivatie. Iedere spiergroep heeft zijn eigen nummer. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. U maakt veel herhalingen met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Wat bereik je BodyPump Virtual?

Body Pump is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.
De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

BodyPump Virtual, iets voor mij?

Body Pump is geschikt voor iedereen. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 kg, tot meer dan 30 kg variëren. U bepaalt zelf hoe zwaar u traint omdat u zelf de zwaarte van de gewichten op uw stang kiest.
Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Die blijven bij Body Pump achterwege.

Deze les wordt gegeven op een groot scherm zonder instructeur. Via dit scherm worden de instructies gegeven zodat je perfect kunt volgen wat je allemaal moet doen om je persoonlijke doelen te bereiken. Op ons lesrooster staan bepaalde tijden wanneer deze les wordt gestart. Wil je graag op een ander moment deze les volgen is dat ook mogelijk doordat je zelf de les op het grote scherm kunt starten. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze instructeurs.

Wat moet ik meenemen naar BodyPump Virtual?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Bodypump Virtual deze week: