Cycle en Core, een combinatie les van indoor fietsen en spierversterkende oefeningen.

Wat is Cycle & Core?

Cycle &  Core is een combinatie les van een half uur indoor fietsen (RPM) en een half uur spierversterkende oefeningen voornamelijk voor je buik en rug.

Wat bereik je met Cycle & Core?

Bij het eerste half uur op de spinningbike ligt het accent op de calorieverbranding en conditieverbetering. Het tweede half uur wordt er hard gewerkt aan je romp (buik, rug en billen). Deze verschillende spiergroepen worden door leuke, gevarieerde oefeningen onder leuke muziek getraind. Deze combinatie zorgt ervoor dat je alle aspecten van een goede training meepakt.

Cycle & Core iets voor mij?

Het mooie van Cycle & Core is dat het voor iedereen geschikt is. Zowel man als vrouw. De weerstand op de spinningbike ’s kan ieder voor zich bepalen door middel van de weerstandsknop en de fiets is voor elke lengte in te stellen. De spierversterkende oefeningen zijn voor iedereen makkelijk te begrijpen en aan de hand van verschillende opties uit te voeren zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Wat moet ik meenemen naar Cycle & Core?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel.

Cycle & Core lessen deze week:

Cycle & Core vindt plaats in:

LES-MILLS_lessen_studio_sport_tubbergen

Cycle & Core wordt gegeven door onderstaande spinning instructeurs:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar