Senioren fit is bedoeld voor iedereen, die onder deskundige begeleiding, met leeftijdsgenoten wil werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn.

Wat is Senioren Fit?

Senioren fit is gezellig sporten met leeftijdsgenoten in een ontspannen sfeer. De eerste 3 kwartier ben je aan het werk in onze fitnessruimte onder begeleiding van een fitnessinstructeur op de cardio toestellen zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers en verschillende krachttoestellen en aansluitend gaan we 3 kwartier in groepsverband oefeningen doen in een van onze leszalen.

Wat bereik je met Senioren Fit?

Naarmate je ouder wordt komen er steeds meer lichamelijke klachten

Het welzijn van ouderen hangt nauw samen met de gezondheid en de prestatiemogelijkheid van het menselijk lichaam. Aan de basis van gezondheid staat o.a. de lichamelijke activiteit. Ondanks dat door ‘ slijtage ‘ door het ouder worden klachten zijn ontstaan kan het goed zijn dat deze klachten afnemen wanneer u verantwoord bezig bent met bewegen.

Senioren Fit iets voor mij?

Deze groepsles is bedoeld voor iedereen, die onder deskundige begeleiding, met leeftijdsgenoten willen werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn.

Wat moet ik meenemen naar Senioren Fit?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Senioren Fit lessen deze week:

Senioren Fit vindt plaats in:

Senioren Fit wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Lian Wesselink

Lian Wesselink

Instructrice
Ankie Loohuis

Ankie Loohuis

Instructrice