Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

Wat is Sprint Virtual?

Sprint is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

Wat bereik je met Sprint Virtual?

Met sprint werk je aan de opbouw van sterke strakke spieren. Tijdens de les wordt je hartslag omhoog gestuwd waardoor je conditioneel sterker wordt en je vetverbranding aan het werk zet. Dit levert een hele hoge calorieverbranding op in een korte tijd. Ideaal voor de mensen met weinig tijd.

Sprint Virtual, iets voor mij?

Sprint is uitermate geschikt voor de mensen die in een korte tijd veel resultaat willen halen op de fiets. Zowel vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde is dit geschikt. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor fietsen volledig af te stellen op uw lichaam, zodat u altijd comfortabel kunt fietsen.

Deze les wordt gegeven op een groot scherm zonder instructeur. Via dit scherm worden de instructies gegeven zodat je perfect kunt volgen wat je allemaal moet doen om je persoonlijke doelen te bereiken.  Op ons lesrooster staan bepaalde tijden wanneer deze les wordt gestart. Wil je graag op een ander moment deze les volgen is dat ook mogelijk doordat je zelf de les op het grote scherm kunt starten. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze instructeurs.  

Wat moet ik meenemen naar Sprint Virtual?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel. Onze fietsen kun je gebruiken met normale sportschoenen of met SPD klikpedalen.

Sprint Virtual deze week: