Nieuwsbrief 27-11-2021

Via deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwe maatregelen die het kabinet heeft genomen tegen het corona virus.

Vanaf zondag 28 november mogen we tot uiterlijk 17.00uur onze deuren open houden. Wederom een flinke klap met grote gevolgen voor Studio Sport.

Het is wat het is…
We kunnen op dit moment alleen maar kijken wat we eraan kunnen doen om jullie toch alle mogelijkheden te bieden om lekker bij Studio Sport te komen sporten en werken aan jullie eigen gezondheid.

Daarom gaan we vanaf maandag 29 november een aantal dingen wijzigen:

Openingstijden
We gaan onze openingstijden verruimen op doordeweekse dagen van 5.00uur tot 17.00uur en in de weekenden van 8.00uur tot 17.00uur.

Lesrooster
We gaan ons lesrooster aanpassen.
Op dit moment zijn we druk aan het puzzelen en schuiven met onze instructeurs om te proberen toch zoveel mogelijk groepslessen te kunnen aanbieden binnen de tijden dat we open mogen blijven.
Dit lesrooster zal dit weekend via de website en app van Studio Sport naar buiten worden gecommuniceerd.
Wel is het reserveren voor groepslessen nog steeds verplicht vanwege een beperkt aantal plekken.
Het reserveren van een plek doe je via de app van Studio Sport.

Wellness
Onze sauna’s zijn de gehele dag geopend. Je kan hier dus heerlijk komen relaxen op doordeweekse dagen van 5.00uur tot 17.00uur en in het weekend van 8.00uur tot 17.00uur.

Groepslessen via livestreams in de avond voor thuis
We gaan op verschillende avonden Pilates, Yoga, Functional Training en Buikspierkwartier lessen aanbieden via een livestream op onze facebook pagina ‘Studio Sport Members Only’.
Je kan van deze pagina lid worden door de volgende stappen te nemen:
1-            zoek op facebook de pagina: Studio Sport Members Only.
2-            Klik op de blauwe knop: Lid worden.
3-            Wacht tot je wordt toegelaten tot deze pagina. Dit is alleen mogelijk wanneer je lid bent van
Studio Sport
Op deze manier kun je in de avonduren toch een aantal groepslessen, onder begeleiding van onze eigen instructeurs, thuis volgen.
Komt het tijdstip van de groeps-les via deze livestream jouw slecht uit? Geen probleem, aangezien deze lessen gewoon op de tijdlijn blijven staan, zodat je deze dus ook op een later moment kunt terugkijken.

Virtuele lessen in Zaal 2 en de Fietszaal
We blijven op de tijden dat deze zalen vrij zijn hier onze virtuele lessen aanbieden. Zo kun je onder andere onze virtuele RPM, BodyPump, Lesmills Core, BodyStep en Xco lessen blijven volgen op tijden dat er geen ‘Live’ lessen worden aangeboden.

Daarnaast zijn er een aantal regels waar we ons ook aan moeten houden:

Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
We willen iedereen die bij Studio Sport komt trainen vragen om altijd 1,5 meter afstand te houden tot andere sporters en instructeurs.

Coronatoegangsbewijs is verplicht.
Bij binnenkomst controleren wij de Corona QR code voor toegang.

Mondkapje binnen is verplicht.
Bij binnenkomst en het verplaatsten binnen Studio Sport is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje kan af tijdens een groepsles of uitvoeren van een oefening. Bij het verplaatsen naar een andere oefening tijdens de training vragen we het mondkapje weer op te zetten.

Laten we met ons allen hopen dat we deze periode snel achter ons kunnen laten en dat we met ons allen heerlijk kunnen blijven trainen bij Studio Sport.
Wij zullen er alleen aan blijven doen om jullie hierin te faciliteren en hopen jullie hier snel weer op de club te mogen zien.

Blijf gezond en let goed op elkaar!

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Nieuwsbrief 3-11-2021

Iedereen welkom, iedereen fit !!

Dat is de slogan die je gelijk leest wanneer je onze website bezoekt.
Ik heb Studio Sport in september 2012 overgenomen met als doel om zoveel mogelijk mensen met fitness en allerlei groepslessen in beweging te krijgen. Dit omdat ik geloof dat het goed is voor onze gezondheid.
Sporten maakt je gelukkig, blij en zorgt ervoor dat je lichaam sterker en fitter wordt waardoor je gewoon lekkerder in je vel zit!
Dagelijks werk ik, samen met het hele team van Studio Sport, om iedereen hierbij te helpen. We motiveren en corrigeren mensen met de juiste oefeningen en enthousiasmeren  onze leden om in beweging te blijven en nieuwe klanten om hiermee te gaan starten.

Corona
Vanaf maart 2020 zet het corona-virus ons leven op de kop. Verregaande maatregelen werden ingevoerd om de verspreiding van het virus in te dammen en de druk op de zorg te verminderen. Ook voor mijn bedrijf Studio Sport heeft dit natuurlijk hele grote consequenties gehad. In een jaar tijd zie je, wat je in bijna 8 jaar hebt opgebouwd, afbrokkelen zonder dat je daar zelf ook maar iets aan kan doen.

Afgelopen zomer zagen we de besmettingen zodanig dalen dat we steeds meer maatregelen konden loslaten en weer terug konden naar het normale leven zoals we dat allemaal het liefste willen.
Geen 1,5 meter meer maar gezellig met z’n allen hard trainen in onze groepslessen. Geen mondkapje meer maar een lach bij binnenkomst. Geen reservering voor onze fitness-zaal maar kunnen komen wanneer het jouw uitkomt.

Helaas heeft het kabinet weer besloten, nu dat de besmettingen weer zodanig oplopen, om nieuwe maatregelen in te voeren.

Nieuwe maatregelen
Vanaf zaterdag 6 november is het voor ons verplicht, om bij iedereen van 18 jaar en ouder, bij binnenkomst de QR-code te scannen. Hiermee kunnen we zien of jij een covid-19 vaccinatie hebt gehad, je het afgelopen half jaar corona positief bent geweest of dat je de afgelopen 24 uur negatief getest bent.

Het is een maatregel waar ik een paar nachten van heb wakker gelegen. Dit betekend namelijk dat ik mensen, die geen vaccinatie willen of kunnen om wat voor redenen dan ook, moet gaan weigeren om bij Studio Sport te gaan werken aan zijn/haar gezondheid.
Dus geen, iedereen welkom, iedereen fit, meer…

Helaas ben ik wel genoodzaakt mij aan deze maatregelen te houden om boetes of een eventuele gehele sluiting van mijn club te voorkomen.

Hoe kom je nu binnen bij Studio Sport?
Om dagelijks grote wachtrijen bij de entree te voorkomen, en we het voor iedereen makkelijk willen maken, hebben we het systeem van ons toegangspoortje aangepast.

Vanaf as zaterdag zal voor iedereen het poortje bij Studio Sport tijdelijk geblokkeerd worden. Wanneer je komt sporten, gaan we jou QR-code scannen. Wanneer hieruit blijkt, dat jij jouw vaccinatie hebt gehad of een herstelbewijs kunt laten zien wordt dit in ons systeem genoteerd en de blokkade van het poortje gehaald.

Zo kun jij de weken hierna, zonder QR-code te scannen bij binnenkomst, lekker komen training bij Studio Sport.

Om de doorstroom te verbeteren is het vanaf nu al mogelijk om de QR-code te scannen bij binnenkomst.

Daarnaast wordt er vanaf as zaterdag 6 november het advies gegeven om weer 1,5 meter afstand tot andere sporters en onze instructeurs te houden, bij binnenkomst de handen te desinfecteren en bij klachten thuis te blijven.
Wij zorgen ervoor dat er voldoende ventilatie met frisse lucht zal zijn zodat jullie op een prettige en veilige omgeving kunnen trainen.

Het zijn ingrijpende maatregelen. Maatregelen die ik uiteraard liever niet had willen nemen. Helaas worden deze mij opgelegd en ben ik verplicht mij hieraan te houden. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Als er vragen zijn kan je deze mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl

Met sportieve groet,

 

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

 

 

 

Menu