Samen met een personal coach werk jij aan een gezonde levensstijl.


BenFit is een lifestyle programma dat speciaal is ontwikkeld om gezond af te vallen.
Het is bedoeld voor mensen die zich niet fit voelen, overgewicht hebben of uit balans zijn. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf, je lichaam, gevoel en gezondheid. Met het Eet-Beweeg-Relax programma van 12 weken ga je samen met de BenFit coach werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek met een eigen coach en krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld aan de hand van jouw dagelijkse caloriebehoefte.


Bij een gezonde leefstijl hoort ook lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je 2 tot 3 keer per week bij Studio Sport. Jouw eigen BenFit coach maakt een op maat gemaakt trapingsprogramma waardoor je conditie zal verbeteren en je dagelijkse verbranding omhoog gaat. Elke week merk je dat je fitter wordt en meer energie krijgt. Beweging wordt een onderdeel van jouw nieuwe leven dat je niet meer wilt missen.


Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het beste resultaat omdat we stress daardoor minder kans geven ons lichaam te verstoren. Momenten inplannen voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de drukte van alledag zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.


Voor mensen die nog geen sport abonnement hebben bij Studio Sport Tubbergen kun je het programma BenFit volgen in een pakket van 12 weken.
Voor leden van Studio Sport Tubbergen is er de mogelijkheid om BenFit voor een periode van 4 – 8 of 12 weken aan jouw sport abonnement te koppelen. Ideaal om in een korte periode toch een aantal kilo’s kwijt te raken.


Wil je meer informatie over BenFit? Maak dan een afspraak met een van onze BenFit coaches.
Stuur hiervoor een email naar info@studiosport-tubbergen.nl of bel naar 0546-727507.

Menu