Bodystep

Wat is Body Step?
Body Step is een (r)evolutie op het gebied van steps! Deze groepsles is het nieuwste en ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat.
Body Step staat voor kwaliteit, veiligheid en resultaat. Deze workout is low-impact en high fun! Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het dé manier om in shape te komen.

Deze groepsles brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie! Geen wonder als je je bedenkt dat je tijdens zo’n les zo’n 2000 keer de step op en af stapt! Maar dit stepprogramma doet meer: als uitgebalanceerde workout biedt deze les ook een uitdaging voor het bovenlichaam in de vorm van spiergerichte oefeningen.

Wat bereik je met Body Step?
Body Step brengt je in vorm, verbetert je figuur en conditie.

Body Step iets voor mij?
Deze les is geschikt voor iedereen omdat de combinaties en oefeningen toegankelijk en afwisselend zijn. Body Step is een uitstekende manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Moeilijke en ingewikkelde pasjes blijven achterwege; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om een eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

Wat moet ik meenemen naar Body Step?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding

“Body Step brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie!”

foto's-personeel-studiosport-tubbergen-_0000s_0009_BodyStep

Lessen deze week

Instructeurs

Elke Kruse

Instructrice

CXWORX
Bodystep

Yvon Deterink

Instructrice

Bar & balie werkzaamheden
Bodystep

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.