Dance Fitness

Wat is Dance Fitness?
Een dansfeestje terwijl je fit wordt! Makkelijk te volgen dansmoves op heerlijke beats. Van die lekkere hiphop van toen tot hete latin hits van nu. Van jouw favoriete top 40 song tot de nieuwste housebeat. Alle toffe dansmuziek komt voorbij. Een aanstekelijke en energieke workout waarbij je toewerkt naar een choreografie. Een workout de voelt als een avondje uit!

Wat bereik je met Dance Fitness?
Dance Fitness heeft het allemaal. Je traint jouw conditie, kracht en lenigheid. Het stimuleert je hersenen en verbetert jouw balans. Naast dat het goed is voor je, is dansen vooral heel leuk! Plezier tijdens het sporten heeft veel psychologische voordelen. Je danst jezelf dus blij!

Dance Fitness iets voor mij?
Natuurlijk! Wel eens op een bruiloft geweest? Dansen is voor iedereen. Heb jij twee linkervoeten of dans jij iedereen van de vloer? Dat maakt niets uit. Bij deze workout gaat het vooral om plezier. Je kan shinen op je eigen manier. Helemaal vooraan knallen of een beetje verstopt achterin, er is voor iedereen plek. Dat jij zo kon dansen had je nooit gedacht!

Wat moet ik meenemen naar Dance Fitness?
Draag kleding waarin je lekker kan bewegen en zweten. Neem een flesje water, een handdoek en een glimlach voor jezelf mee.

“Een dansfeestje terwijl je fit wordt”

Lessen deze week

INSTRUCTEURS

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.