Pilates

Wat is Pilates?
Pilates is een matles waarbij het accent ligt op het trainen van het powerhouse, buikspieren, bekken en wervelkolom. Naast een correcte houding en uitvoering staan ook ontspanning en een correcte ademhaling centraal. De bewegingen die tijdens de groepslessen worden aangeleerd, maken deelnemers bewust van een goede lichamelijke houding.

Wat bereik je met Pilates?
Door deze speciale oefeningen kunnen lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten verminderd worden, al dan niet verdwijnen.

Is Pilates iets voor mij?
De pilates lessen zijn voor iedereen geschikt. Vooral de mensen met rugklachten, mensen die aan hun houding willen werken en hun lichaam willen verstevigen hebben er baat bij. Ook mensen die niet houden van harde muziek tijdens groepslessen maar juist rust zoeken voor hun ontspanning hebben veel aan de Pilates lessen.

Wat moet ik meenemen naar Pilates?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

“De bewegingen die tijdens de groepslessen worden aangeleerd, maken deelnemers bewust van een goede lichamelijke houding.”

foto's-personeel-groepslessen-_0002_Pilates

Lessen deze week

Instructeurs

Lian Wesselink

Instructrice

Bar & balie werkzaamheden
Pilates
BBB
Buikspierkwartier
Functional Training

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.