Yoga

Wat is Yoga?
Tijdens yoga voert men verschillende houdingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen uit. In de ontspannings-yoga staat het verbinden van het lichaam en geest door middel van het doen van oefeningen vanuit ontspanning centraal. Miljoenen mensen ter wereld doen aan yoga. De discipline komt oorspronkelijk uit India en kan gezien worden als een soort van levenswijze.
De nadruk in deze lessen ligt op ontspanning. Door het langer volhouden van rustige houdingen is het mogelijk om al snel een diepe ontspanning te ervaren en spanningen in het lichaam los te laten. Je leert je lichaam voelen en je gedachten tot rust te brengen.

Wat bereik je met Yoga?
Yoga is een discipline met als doel het lichaam soepel te maken en de geest rustig. Yoga betekent letterlijk ‘verbinden’. Dit verwijst naar de verbinding van het individuele bewustzijn met het universele. Met andere woorden rust vinden in jezelf, oftewel het verbinden van lichaam en geest. Yoga wordt beoefend om verschillende redenen. Dat kan zijn als sport om een leniger of sterker lichaam te ontwikkelen, of als ontspanning. Yoga geeft kracht, ontspanning en zelfvertrouwen.

Yoga, iets voor mij?
Yoga is geschikt voor iedereen die meer wil ontspannen, voor jong en oud, met lenige of stijve lichamen. Aan te raden voor zowel beginners als gevorderden, de houdingen zijn aan te passen voor elk niveau.

Wat moet ik meenemen naar de Yoga training?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

“Yoga, je leert je lichaam voelen en je gedachten tot rust te brengen.”

yoga-Studio-Sport-Tubbergen

Lessen deze week

Instructeurs

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.