Nieuwsbrief 1-6-2021

We hebben een aantal nieuwtjes. Maar dit keer wel super goede en leuke nieuwtjes !!

Corona update.

Nadat we, 2 weken geleden, onze fitness ruimte beneden weer konden openen voor jullie, mogen we vanaf zaterdag 5 juni ook weer starten met onze groepslessen binnen.

Na ruim 5 maanden mogen onze instructeurs jullie weer ontvangen in onze leszalen om jullie met onze groepslessen te coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren.
Het actuele lesrooster wat we vanaf as zaterdag gaan draaien staat nu online op onze website www.studiosport-tubbergen.nl en in de app onder de knop reserveren.

Wanneer je wil deelnemen aan onze groepslessen dien je wel een plek te reserveren in de app.

Ook is het vanaf as zaterdag weer mogelijk om gebruik te maken van onze kleedkamers, douches en sauna’s. Zo kun je na het sporten nog even heerlijk ontspannen in onze wellness en nadien lekker fris gedoucht weer naar huis.

Tot slot is ook onze horeca weer geopend voor een lekker glaasje fris aan de bar of heerlijk kopje koffie op ons vernieuwde buiten terras. Kom dit geweldige terras snel bewonderen!

Zoals je hierboven kan lezen zijn de meeste ‘corona-maatregelen’ nu komen te vervallen. Maar het corona virus is nog niet weg.
Daarom moeten we ons nog wel houden aan de volgende punten:
 • Houdt altijd 1,5 meter afstand tot andere personen.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsing door ons pand. Tijdens het sporten op de fitness apparatuur of met de groepslessen mag het mondkapje af.
 • Bij binnenkomst graag handen desinfecteren.
 • Het reserveren voor de fitness en/of groepslessen is verplicht.
 • Bij corona gerelateerde klachten blijf je thuis.

Naamswijziging CXWORX naar LESMILLS CORE.

De naam van onze groepsles CXWORX wordt gewijzigd naar LESMILLS CORE. Deze naam geeft duidelijker aan wat voor soort training het is. De naam CXWORX is volgens het bedrijf Les Mills, wat deze les ontwikkeld, uniek maar LESMILLS CORE weerspiegelt nauwkeuriger de inhoud van de workout.

In deze training van 30 minuten zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbind. Daarnaast zitten er ook oefeningen in voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Reserveer snel je plek voor deze geweldige core-training!

Nieuw bij Studio Sport: Body-Analyses.

We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan 3 verschillende body-analyses waarmee we perfect inzichtelijk kunnen maken hoe jij er lichamelijk voorstaat.
Namelijk de Lichaamsanalyse, bloedtesten & conditietesten.
Zo hebben we sinds kort de beschikking over een ultra moderne Tanita weegschaal waarmee we een heel uitgebreide lichaamsanalyse van jouw lichaam kunnen maken.
Hiermee kunnen we onder andere jouw vet- en spiermassa per lichaamsdeel meten (romp, armen & benen). Maar ook kijken naar de spierkwaliteit, lichaamsbouw, visceraal vet, metabolische leeftijd, BMI, vocht% en basaal metabolise van je lichaam.
Bij de bloedtesten kijken we naar de bloeddruk, glucose en cholesterol.
Wanneer mensen lange tijd een ongezonde leefstijl hanteren zoals roken, ongezond eten en/of weinig tot geen beweging, is de kans groter dat ze te maken krijgen met een hoge bloeddruk, te hoge suikerspiegel en een teveel aan cholesterol.

Deze 3 problemen zorgen ervoor dat aderen snel verkalken. De bloedvaten versmallen, waardoor het bloed moeilijker stroomt. Ook word het moeilijker voor je hart om het bloed rond te pompen. Het is dus heel belangrijk om deze punten in de gaten te houden zodat je, indien nodig, het kan verbeteren.

Als laatste kunnen we bij Studio Sport een aantal punten van jouw conditie inzichtelijk maken.
Submaximale VO2-max test:
Deze test op de fiets meet de submaximale zuurstof opname in de longen. Deze zuurstof wordt vervolgens gebruikt door de spieren in je lichaam. Hoe hoger de score hoe beter de conditie
Peakflow longinhoud test:
Met deze test meten we de inhoud van je longen. Hoe groter dit volume hoe beter de conditie.
Saturatie meting:

Met deze test meten we de aantal rode bloedcellen in het bloed. Hoe hoger dit aantal hoe beter de zuurstof wordt vervoerd van de longen naar de spieren.

Nadien worden alle test resultaten uitgewerkt in een overzichtelijk rapport waarin je precies kan lezen wat we exact hebben getest, wat de ideale waarde moet zijn en waar jij op dit moment staat.
Onze instructeurs kunnen vervolgens, aan de hand van dit uitslagen rapport, een op maat gemaakt trainingsplan voor je opstellen zodat je doelgericht kunt gaan werken aan een gezond en sportief lichaam.

Leden van Studio Sport kunnen tegen een voordelig tarief gebruik maken van onze body-analyses.

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Stuur dan een e-mail naar info@studiosport-tubbergen.nl

Ik wil via deze weg, namens heel ons team, iedereen erg bedanken voor alle steun de afgelopen maanden en jullie vertrouwen in Studio Sport.
Ik hoop dat we deze zware en moeilijke tijd, door deze verschrikkelijke corona pandemie, achter ons kunnen laten en dat we met veel plezier, geluk en een goede gezondheid weer lekker verder kunnen met ons leven.
Ik hoop jullie allen snel weer te zien hier bij Studio Sport. Onze instructeurs staan voor jullie klaar.

 

Met sportieve groet,
Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Nieuwsbrief 15-5-2021

Het is ondertussen 5 maand geleden dat we onze deuren moesten sluiten door het corona virus.
5 maanden lang geen fanatieke sporters in onze fitnesszaal, 5 maanden geen enthousiaste squashers op de baan, 5 maanden geen blije mensen voor onze instructeurs in onze groepslessen…. Wat een ongelofelijke stilte op de club en wat een onwijs moeilijke tijd.
Maar er is licht aan het einde van de tunnel !!
Het kabinet heeft namelijk (onder voorbehoud) besloten om stap 2 van het openingsplan in te zetten. Dit betekend, als de heren in Den Haag maandagavond definitief besluiten of de versoepelingen door kunnen gaan, we vanaf woensdag 19 mei onze fitness binnen weer mogen openen om individueel te trainen. Ook is het weer mogelijk om gebruik te maken van onze squashbaan.
Geweldig nieuws natuurlijk waar we echt heel lang op hebben moeten wachten.
Wel zitten hier nog een aantal maatregelen aan waar we ons aan moeten houden omdat het corona-virus nog niet weg is.
 • Vooraf reserveren is verplicht. Het is mogelijk om maximaal 2 blokken van 30 min te reserveren voor de fitness
 • Bij binnenkomst handen desinfecteren.
 • Het dragen van een mondkapje bij het verplaatsen binnen de club is verplicht. Tijdens het sporten op de toestellen zelf mag die af. Kortom, bij binnenkomst en verplaatsing van toestel naar een ander toestel moet je het mondkapje opzetten.
 • De 1,5 meter afstand tot andere personen is verplicht.
 • Schoonmaken van materialen die je gebruikt bij het trainen moeten na het gebruik worden schoongemaakt met de daarvoor aanwezige schoonmaak materialen.

Outdoor-Groepslessen

Helaas is het nog niet mogelijk om ook onze groepslessen binnen aan te bieden. De reden voor dit besluit is dat ze op deze manier willen voorkomen dat groepen mensen tegelijkertijd naar Studio Sport komen en gezamenlijk zich naar de leszalen toe bewegen. Aangezien de groepslessen in de zalen, altijd op vaste tijden beginnen acht het kabinet de kans op besmettingen hier groter.
Daarom gaan we de komende tijd door met het aanbieden van onze outdoor-groepslessen in de tenten op onze parkeerplaats en gaan we het lesrooster uitbreiden.
De tent links naast het pand, gaan we gebruiken voor onze fietslessen en Functional Training.
Om deze lessen te volgen kan je bij de hoofdingang van Studio Sport naar binnen, via het poortje met de vingerscan en vervolgens de bordjes volgen door de fitness naar buiten.
De grote tent op de parkeerplaats, rechts naast het pand, gebruiken we voor onze overige groepslessen zoals de Bodypump, XCO, BBB enz.
Op deze manier kunnen we ons lesrooster nog verder uitbreiden met extra fietsuren en Bodypump lessen. Dit lesrooster zal maandagavond in de app te zien zijn zodat jullie hiervoor kunnen reserveren.

Virtuele-Groepslessen

Komen de tijden van de outdoor-groepslessen jouw niet goed uit? Dan hebben wij virtuele groepslessen voor jouw als oplossing!
Zo zal er in onze fietszaal de gehele dag virtuele RPM (fiets) trainingen via de beamer op het scherm worden afgespeeld. Jij als lid van Studio Sport kunt gebruik maken van onze spinningbikes op een zelf te bepalen tijdstip.
Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend om 8.20uur binnenwandelen en 55 minuten gaan fietsen terwijl een andere persoon om 8.50uur 45 minuten gaat fietsen. Er is dus geen start en eindtijd. Deze bepaal je zelf binnen het vooraf gereserveerde tijdsblok net zoals je dit doet wanneer je zelfstandig traint in onze fitness zaal beneden
In Zaal 2 doen we dit hetzelfde met onze BodyPump, CXWORX, BodyStep en Xco lessen.
Alleen in deze zaal verdelen we het aanbod van deze trainingen over 3 dagdelen namelijk: ochtend van 7.00uur tot 12.00uur, middag van 12.00uur tot 17.00uur en avond van 17.00uur tot 21.30uur.
Elk dagdeel zal er vrije inloop zijn van een bepaalde training. Welke training er op welk dagdeel wordt aangeboden is vanaf maandagavond te zien in de app van Studio Sport.

Yoga & Pilates lessen

Onze yoga en pilates lessen blijven we wekelijks aanbieden via de lifestream op onze besloten facebook pagina: Studio Sport Members Only.
Dit doen we omdat het weer het op dit moment niet toelaat deze lessen buiten te gaan aanbieden. Zodra hier verandering in komt laten we dit jullie uiteraard zo snel mogelijk weten.

Let op; wanneer we maandagavond te horen krijgen dat we woensdag weer open mogen zijn we Dinsdag 18 mei de gehele dag gesloten voor onze Fitness en hebben we die dag geen Functional Training.
De andere groepslessen (RPM 8.45uur, CXWORX 19.00uur en BBB 19.30uur) gaan die dag wel gewoon door. Dit omdat we onze fitnessapparatuur allemaal weer naar binnen moeten verhuizen en we de laatste voorbereidingen kunnen treffen.
Ik hoop echt dat we deze eerste stap met ons allen mogen en kunnen gaan zetten en dat ik jullie allemaal weer bij mij op de club mag ontvangen! Mijn team van top instructeurs en ikzelf zijn er helemaal klaar voor om jullie weer te begeleiden, enthousiasmeren en motiveren tijdens jullie trainingen.
We duimen op goed nieuws en hopelijk tot snel bij Studio Sport!

Voor vragen kan je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl

Met sportieve groet,
Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Nieuwsbrief 14-4-2021

Gisteravond hebben we via de persconferentie te horen gekregen hoe het openingsplan, om uit deze bizarre en zware crisis te komen, er uit gaat zien.

Het ziet er nu naar uit, mits de cijfers in de ziekenhuizen het toelaten, dat sporten in de sportscholen weer mogelijk wordt per 11 mei.

Het doet me goed dat het kabinet de sportscholen benoemt bij stap 2 in dit openingsplan en dat ze hiermee ook inzien dat wij een (groot) deel van de oplossing kunnen zijn in dit probleem.

Bij ons ben je actief bezig met het verbeteren van je lichamelijke gezondheid en werk je aan jouw weerstand tegen ziektes en virussen. Daarom is het ook zo belangrijk dat wij onze deuren zo snel mogelijk weer kunnen openen zodat wij samen weer kunnen werken aan deze belangrijke zaken.

Maar natuurlijk ben ik me bewust dat deze datum, voor het openen van Studio Sport, niet in beton is gegoten en dat de kans aanwezig is dat deze uitgesteld wordt… Dat hebben, de heren in Den Haag, de afgelopen tijd vaak genoeg bewezen helaas.
Daarom heb ik nieuws voor jullie.

OUTDOOR FITNESS !!

Omdat we nog meer voor jullie willen betekenen, verhuizen we een deel van onze fitness apparatuur naar buiten. We gaan de komende dagen nog een overkapping plaatsen op de parkeerplaats, links naast het pand.

Daar kun je vanaf zaterdag 17 april om 8.00uur weer gebruik maken van een onze cardio toestellen (loopbanden, fietsen, crosstrainers & roeiers), een aantal spierversterkende machines, halters & dumbells (t/m 40kg).

Helaas is het niet mogelijk om alle fitness-faciliteiten naar buiten te verplaatsen omdat we daar simpelweg de ruimte niet voor hebben.

Daarnaast is deze outdoor fitness ruimte ook maar te gebruiken met 12 personen per uur. Dit omdat we wel willen dat je met voldoende afstand tot anderen kan komen trainen.

Hoe gaan we dit doen:

 • Reserveer je plek in de app onder de knop: Outdoor Fitness.
 • Je kan maximaal 2 blokjes van 30 minuten achtereen reserveren om iedereen de mogelijkheid te bieden.
 • Onze ‘Outdoor Fitness’ is te bereiken via de hoofdingang van Studio Sport, vervolgens registreer je jouw bezoek met de vingerscan bij het poortje en loop je door het krachthonk via de roldeur naar buiten. De uitgang is via het hek op de parkeerplaats.
 • Na gebruik van een toestel ben je verplicht deze schoon te maken met de daarvoor aanwezige schoonmaak materialen.
 • De 1,5 meter afstand tot anderen is verplicht en zeer belangrijk.

OUTDOOR GROEPSLESSEN !!

Een aantal weken geleden zijn we gestart met het aanbieden van onze groepslessen onder een grote overkapping op de parkeerplaats rechts naast Studio Sport. Eindelijk konden onze instructeurs jullie weer ontvangen bij Studio Sport en hebben we samen weer aan onze spierkracht en conditie kunnen werken en daarbij flink wat calorieën kunnen verbranden!
Hier gaan we de komende weken dan ook gewoon mee door.
Zo kun je wekelijks onze RPM/Spinning, Bodypump, XCO, Bodystep, Senioren-Fit, CXWORX, BBB & Kickboks lessen volgen onder begeleiding van onze eigen instructeurs!
Het actuele lesrooster kun je vinden in onze app onder de knop ‘Outdoor Groepslessen’ en daar kun je ook je plek reserveren.
Wel wil ik iedereen vragen wanneer je een plek hebt gereserveerd, en je kan onverwacht toch niet komen, je dan jouw reservering wil annuleren. Dit kan op de zelfde manier als het reserveren. We willen namelijk niet dat je een plek bezet houdt terwijl jij niet komt en er wel iemand anders graag had willen mee doen.

OUTDOOR FUNCTIONAL TRAINING !!

Ook blijven we dagelijks de Functional Training lessen aanbieden. De afgelopen weken deden we dit op de parkeerplaats voor het pand maar vanaf zaterdag 17 april worden deze lessen aangeboden op de parkeerplaats links naast Studio Sport. Hiervoor loop je dezelfde route die je gebruikt om onze ‘Outdoor Fitness’ te bereiken.
Ook voor deze geweldige training van 30 minuten, speciaal voor kracht en conditie, dien je een plek te reserveren onder de knop ‘Outdoor Functional Training’ waar je tevens de lestijden kan vinden.

GROEPSLESSEN VIA LIVESTREAM FACEBOOK !!

Omdat de temperaturen buiten het nog niet toelaten voor onze Yoga en Pilates lessen en we jullie wekelijks een training voor thuis willen aanbieden kun je deze lessen blijven volgen via de livestream op onze besloten facebookpagina: Studio Sport Members Only.

Maandag 10.00uur Vinyasa Yoga by Ingrid
Dinsdag 8.45uur Pilates by Lian
Dinsdag 19.00uur Yin Yoga by Sharon
Vrijdag 9.00uur Functional Training by Jurgen

Nadien worden deze lessen geüpload in de app van Studio Sport zodat je deze op een eigen tijdstip ook terug kunt zien.

Ik ben blij dat we weer iets meer voor jullie, vanuit Studio Sport, kunnen betekenen. Het zijn kleine stapjes terug naar het oude en vertrouwde normaal. Natuurlijk had ik ook liever gezien dat dit sneller zou gaan en we jullie normaal binnen kunnen ontvangen op mijn mooie club. Helaas moeten we hiervoor allemaal nog even geduld hebben.
Het einde van deze bizarre lock-down is in zicht. Houd nog even vol en hopelijk zien we elkaar heel snel weer terug bij Studio Sport.
Blijf allemaal gezond, geniet van de mooie dingen en let goed op elkaar!

Voor vragen kan je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl

 

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

Nieuwsbrief 10-3-2021
Afgelopen dinsdagavond hebben we tijdens de persconferentie te horen gekregen dat het kabinet het nog te vroeg vindt om grote versoepelingen door te voeren in het coronabeleid. De druk op de ziekenhuizen in volgens hen nog steeds te hoog waardoor wij jullie helaas nog steeds niet mogen ontvangen in onze mooie club. Wederom een grote teleurstelling voor ons allemaal.

Wat ze op dit moment wel hebben kunnen doen is een kleine aanpassing doorvoeren in de regels voor het buiten sporten.

Daardoor heb ik besloten dat we vanaf volgende week dinsdag 16 maart weer gaan starten met het aanbieden van onze live groepslessen onder begeleiding van onze eigen instructeurs!
Zo gaan we weer RPM, Bodypump, CXWORX, BBB, XCO, Bodystep & Kickboks lessen geven. Dit gaan we weer doen in een grote overkapping op de parkeerplaats rechts naast het pand van Studio Sport.

Wel heeft de overheid hier een aantal regels aan verbonden:

 • Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen alleen sporten in groepen van 4 personen, waarbij de afstand tussen de personen van dit 4 tal minimaal 1,5 meter is en de afstand van een 4-tal tot een ander 4-tal minimaal 3 meter is.
 • Personen van 26 jaar en jonger mogen sporten zonder de 1,5 meter regel.

Deze regels heeft de overheid hier aan verbonden en deze moeten wij dus ook hanteren om dit allemaal weer mogelijk te maken. Wel gaan we er uiteraard voor zorgen dat er meer dan voldoende ruimte in deze tent zal zijn zodat iedereen deze regels goed kan naleven.

De reden dat de overheid zegt dat we wel op deze manier mogen starten met het aanbieden van groepslessen is omdat je tijdens deze lessen continu op dezelfde plek met eigen materiaal aan het werk bent. Daardoor is de kans dat je een ander zou kunnen besmetten klein.
Ik had ook heel graag mijn fitness toestellen naar buiten willen verplaatsen zodat jullie ook weer individueel kunnen trainen bij Studio Sport. Helaas is dit niet mogelijk, omdat je met het fitnessen van toestel naar toestel loopt en daarbij de kans dat je een ander tegen komt en zou kunnen besmetten aanzienlijk groter is, aldus de specialisten.

Onze pilates & yoga lessen blijven we aanbieden via onze livestream op de besloten facebook pagina: Studio Sport Members Only. Dit doen we omdat de temperatuur het buiten niet toelaat deze lessen ook in de tent aan te bieden.
Heb je geen facebook? Geen probleem! Deze lessen zijn nadien ook te zien in de app van Studio Sport zodat je ook deze lessen thuis perfect kunt volgen.

Het lesrooster waar we dinsdag 16 maart mee gaan beginnen zal vanaf as zaterdag te vinden zijn in de app van Studio Sport. Het reserveren voor de groepslessen is verplicht.

Daarnaast gaan we ook gewoon door met het aanbieden van onze Drive Thru Fitness Circuit. Deze Functional Training van 30 minuten doen we elke doordeweekse dag tussen 9.00uur en 20.00uur op de parkeerplaats bij Studio Sport voor het pand.
Ook hiervoor kun je een plek reserveren in de app van Studio Sport.

Graag wil ik aan de mensen vragen die materialen van ons hebben geleend om thuis te sporten, deze weer terug te brengen naar Studio Sport zodat we deze weer kunnen gebruiken met onze groepslessen. Diegene die hierover nog geen telefoontje hebben gehad, krijgen deze binnenkort met de benodigde informatie hierover.

We hopen dat we op deze manier weer een start kunnen maken en zo snel mogelijk weer terug kunnen naar het oude en vertrouwde normaal.
Wij kunnen niet wachten om jullie bij Studio Sport weer te mogen ontvangen, begeleiden, coachen, motiveren, enthousiasmeren en helpen met het behalen van jullie doelstellingen.

We moeten samen nog even volhouden… Maar ik weet zeker dat het einde van deze zware corona crisis dichtbij is en we dit snel achter ons kunnen laten.

Voor vragen kan je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

Nieuwsbrief 02-02-2021

Helaas hebben de heren in Den Haag de strenge lockdown nogmaals verlengt met 3 weken waardoor we nog tot 2 maart gesloten moeten blijven. Wederom geen goed nieuws.
De afgelopen weken heb ik nergens kunnen lezen in welke stappen het kabinet de versoepelingen door wil voeren wanneer de besmetting cijfers van dit rare corona virus dit toelaten.
Maar gisteravond heb ik dan toch eindelijk te horen gekregen dat de sportscholen wel bij de eerste groep behoort wanneer versoepelingen kunnen worden doorgevoerd.
Ik hoop met heel mijn hart dat dit moment snel zal komen en dat ik jullie hier allemaal weer bij Studio Sport mag ontvangen.
Ons hele team staat voor jullie klaar om jullie te helpen met het behalen van jullie doelen, jullie te motiveren, enthousiasmeren en corrigeren wanneer dit nodig is bij jouw training. Onze les-instructeurs kunnen niet wachten tot ze weer grandioze groepslessen voor jullie mogen geven en nadien gezellig een bakje koffie kunnen drinken met ons allen.
Wij missen jullie enorm…

Helaas duurt dit nog een paar weken maar ik heb er vertrouwen in we aan het eind staan van deze pandemie. Deze laatste weken moeten we het met ons allen nog even vol houden zodat we straks weer het normale leven kunnen oppakken.

Voor nu blijven we bezig voor jullie met:

Het Drive Thru Fitness Circuit:
Buiten bij Studio Sport op de parkeerplaats fitnessen met losse materialen en oefeningen met eigen lichaamsgewicht in een circuitvorm onder begeleiding van een instructeur.

Online groepslessen:
Via de besloten facebook pagina Studio Sport Members Only blijven we via een livestream onze groepslessen aanbieden. Deze lessen kun je nadien ook terug kijken in de app zodat je dit op een eigen tijdstip kunt volgen.

Online BenFit:
Geheel kosteloos kun je ons voedingsprogramma BenFit volgen. Met dit top programma ga je samen met jouw eigen coach een gezond voedingspatroon aanleren wat bij jouw dagelijks leven past met als resultaat dat je kilo’s gaat kwijt raken.

Trainingsschema voor thuis:
Onze fitness instructeurs staan voor je klaar om een op maat gemaakt trainingsschema voor je te maken wat je thuis met simpele materialen kan uitvoeren. Zo kun je onder begeleiding van onze mensen toch blijven werken aan conditie en kracht tijdens deze lockdown.

We houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en we hopen met ons allen dat we jullie heel snel weer mogen ontvangen bij Studio Sport!
Blijf gezond, let goed op elkaar en tot snel.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Nieuwsbrief 27-1-2021
Vorige week zijn we gestart met ons Drive Thru Fitness Circuit op de parkeerplaats voor Studio Sport en de eerste reacties waren top! Veel mensen hebben we op deze manier al mogen begeleiden met een mooie circuit training goed voor conditie en kracht. Wil je hier aan meedoen? Meld je dan aan via de knop reserveren in de app van Studio Sport.

Omdat we jullie graag op afstand nog meer willen helpen zijn we gestart met het aanbieden van groepslessen die je thuis kunt volgen via een online livestream op de facebook pagina:
Studio Sport Members Only.
Dit is een besloten facebook pagina alleen voor leden van Studio Sport waar we deze groepslessen onder begeleiding van onze eigen instructeurs gaan aanbieden.
Komt het tijdstip van de groeps-les via deze livestream jouw slecht uit? Geen probleem, aangezien de lessen gewoon op de tijdlijn blijven staan en je deze dus ook op een later moment kunt terugkijken.

Hoe kom je op deze besloten facebook pagina:

 • Zoek op facebook de pagina: Studio Sport Members Only.
 • Klik op de blauwe knop: Lid worden.
 • Wacht tot je wordt toegelaten tot deze pagina. Dit is alleen mogelijk voor leden van Studio Sport.

In de tijd dat we helaas nog gesloten moeten blijven worden deze online groepslessen aangeboden via het lesrooster wat je hieronder kunt zien.

Het lesrooster waar we op maandag 1 februari mee gaan starten:

MAANDAG 8.45u
10.00u
19.30u
BBB
VINYASA YOGA
BODYPUMP
DINSDAG 8.45u
19.0Ou
PILATES
YIN YOGA
WOENSDAG 8.45u
19.00u
BODYPUMP
BODYSTEP
DONDERDAG 8.45u
19.30u
CXWORX
BODYPUMP
VRIJDAG 9.00u FUNCTIONAL TRAINING

Het je geen facebook? Ook geen probleem.
De lessen die we live streamen worden nadien ook in de app van Studio Sport gezet zodat je ze daar nadien kan terug vinden en thuis kunt volgen.

We hopen jullie op deze manier nog beter te kunnen helpen om lekker in beweging te blijven!
Zijn er vragen? Dan kan je deze mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

Nieuwsbrief 18-1-2021
Ik wil deze nieuwsbrief beginnen met een groot woord van dank aan de mensen die, in deze verschrikkelijke tijd, toch loyaal blijven aan Studio Sport en ons blijven steunen. Het is een bizarre en zware tijd voor ons allemaal. Daarom kan ik dit dan ook heel erg waarderen. Dank jullie wel hiervoor.

Omdat de besmettingscijfers de afgelopen weken niet voldoende zijn gedaald heeft het kabinet helaas besloten om de lockdown met 3 weken te verlengen. Hierdoor zijn we minstens tot 9 februari gesloten. Wederom een flinke teleurstelling… Begrijpelijk maar wel heel erg jammer!
Hoe het er na 9 februari uit gaat zien weet nog niemand. Dit moeten we rustig afwachten, hoe moeilijk dat ook is.

Maar omdat we jullie toch graag willen blijven helpen met het sporten gaan we vanaf woensdag 20 januari starten met ons ‘Drive Thru Fitness Circuit’ op de parkeerplaats links naast het pand bij Studio Sport.

Wat houdt het ‘Drive Thru Fitness Circuit’ precies in?
Kort uitgelegd is het fitnessen in de buitenlucht met losse materialen en oefeningen met eigen lichaamsgewicht in een circuitvorm onder begeleiding van een instructeur.
Dit fitness circuit kun je alleen of in 2-tal volgen per circuit en de totale training duurt ongeveer 30 minuten. Sporten met max 2 personen in de buitenlucht is namelijk wel toegestaan. De oefeningen zijn goed voor zowel je conditie als spierkracht, voor zowel jong als oud en op eigen niveau uit te voeren.
Wekelijks worden de oefeningen aangepast zodat je elke week een nieuwe training kunt volgen.

Vind je het te koud buiten? Wij zorgen met goede muziek, ons enthousiasme en begeleiding dat je het lekker warm krijgt !!

Om hiervan gebruik te maken dien je een plek te reserveren tussen 9.00uur in de ochtend en 21.00uur in de avond. Dit kan via de app van Studio Sport onder de knop ‘Reserveren’. Totaal zijn er 4 circuits beschikbaar waardoor er dus 2 personen per circuit en dus totaal 8 personen per 30 minuten tegelijkertijd kunnen trainen. Uiteraard gebeurd dit op ruime afstand waardoor dit op een goede en veilige manier kan worden aangeboden.

Let op: heb je bijvoorbeeld om 19.00uur gereserveerd? Wacht dan tot 19.00uur in de auto of bij de fiets. Je kan op de gereserveerde tijd gelijk vanuit de auto naar de parkeerplaats/circuit toelopen en hoeft hiervoor niet bij Studio Sport naar binnen. Onze instructeurs vertellen je waar je de oefeningen kunt volgen.

Juist in deze tijd is voldoende bewegen erg belangrijk voor je gezondheid en weerstand. Daarom willen we jullie op deze manier nog een mogelijkheid bieden, om met deze korte trainingen onder begeleiding van onze instructeurs, toch aan je eigen gezondheid te werken.

Mensen, hopelijk staan we nu aan het begin van het einde van deze verschrikkelijke pandemie en kunnen we weer snel terug naar het oude, fijne en vertrouwde normaal. Houdt nog even vol, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

Nieuwsbrief 15-12-2020
Omdat de coronabesmettingen in Nederland de laatste dagen zo hard zijn opgelopen heeft het kabinet besloten om een zware lockdown door te voeren. Dit betekent dat wij onze deuren helaas tot 19 januari moeten sluiten.
Wederom een ongelofelijke klap in dit rare en zware jaar maar we respecteren en begrijpen deze aangescherpte maatregelen.

Omdat we jullie de komende tijd niet mogen ontvangen op de club gaan we een aantal andere dingen aanbieden om jullie toch zoveel mogelijk te helpen met het sporten en een gezonde levensstijl.

Ten eerste staan onze fitness instructeurs voor jullie klaar om speciaal op maat gemaakte trainingsschema’s op te stellen die je thuis kan uitvoeren. Wanneer je hier graag gebruik van wilt maken kun je een e-mail sturen naar fitness@studiosport-tubbergen.nl en wij zorgen voor de rest.

Ten tweede gaan we verschillende materialen uitlenen tegen een betaling van een borg. Dit is alleen mogelijk voor een body pump set, step, trainingsmatje, trainings-elastiek en xco buis.
Omdat we helaas niet genoeg materialen hebben voor iedereen zal dit in periodes van 2 weken worden uitgeleend om zo meer mensen te kunnen bedienen en iedereen de kans te geven.
Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je tot woensdag 18.00uur as een email sturen naar info@studiosport-tubbergen.nl. Geef aan welk materiaal je zou willen gebruiken en wij nemen contact met je op.
Let op, we lenen geen andere materialen uit.

Ten derde blijven we online groepslessen aanbieden. Deze kun je vinden in onze app onder de knop: online groepslessen. Deze lessen gaan we wekelijks aanvullen zodat jullie thuis steeds nieuwe groepslessen kunnen volgen.

Ten vierde zal er deze week bij jullie thuis een ‘Studio Sport Blijf Thuis Fit Pakket’ in de brievenbus bezorgd worden. Een leuk pakketje met work-outs, voedingsbegeleiding en overige info om thuis te blijven werken aan je gezondheid.

Als laatste wil ik jou als trouw lid van Studio Sport een aantal mogelijkheden bieden m.b.t. jouw lidmaatschap:

Optie 1:
Ik zet de automatische incasso van mijn lidmaatschap stop voor de periode dat we gesloten zijn en betaal pas weer wanneer Studio Sport zijn deuren weer mag openen.

Optie 2:
Ik betaal 50% van mijn abonnementsgeld voor de periode dat we gesloten zijn en steun op die manier Studio Sport in de hoop dat we straks weer prettig kunnen trainen.

Optie 3:
Ik betaal 100% van mijn lidmaatschap en ben 100% loyaal aan Studio Sport.

Je mag jouw optie mailen naar corona@studiosport-tubbergen.nl.

We gaan weer een heel zware tijd tegemoet in toch al een erg zwaar jaar, zowel emotioneel als financieel. Ik hoop dat Studio Sport zijn deuren snel weer kan openen en we jullie allemaal weer kunnen ontvangen zoals we gewend zijn.
Houdt voor al het laatste nieuws onze social media kanalen, app van studio studio sport en website in de gaten.

Namens alle medewerkers van Studio Sport wens ik iedereen veel gezondheid en alle goeds toe! Let goed op elkaar, alvast fijne feestdagen en hopelijk tot snel bij Studio Sport.

 

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Menu