Nieuwsbrief 18-1-2021
Ik wil deze nieuwsbrief beginnen met een groot woord van dank aan de mensen die, in deze verschrikkelijke tijd, toch loyaal blijven aan Studio Sport en ons blijven steunen. Het is een bizarre en zware tijd voor ons allemaal. Daarom kan ik dit dan ook heel erg waarderen. Dank jullie wel hiervoor.

Omdat de besmettingscijfers de afgelopen weken niet voldoende zijn gedaald heeft het kabinet helaas besloten om de lockdown met 3 weken te verlengen. Hierdoor zijn we minstens tot 9 februari gesloten. Wederom een flinke teleurstelling… Begrijpelijk maar wel heel erg jammer!
Hoe het er na 9 februari uit gaat zien weet nog niemand. Dit moeten we rustig afwachten, hoe moeilijk dat ook is.

Maar omdat we jullie toch graag willen blijven helpen met het sporten gaan we vanaf woensdag 20 januari starten met ons ‘Drive Thru Fitness Circuit’ op de parkeerplaats links naast het pand bij Studio Sport.

Wat houdt het ‘Drive Thru Fitness Circuit’ precies in?
Kort uitgelegd is het fitnessen in de buitenlucht met losse materialen en oefeningen met eigen lichaamsgewicht in een circuitvorm onder begeleiding van een instructeur.
Dit fitness circuit kun je alleen of in 2-tal volgen per circuit en de totale training duurt ongeveer 30 minuten. Sporten met max 2 personen in de buitenlucht is namelijk wel toegestaan. De oefeningen zijn goed voor zowel je conditie als spierkracht, voor zowel jong als oud en op eigen niveau uit te voeren.
Wekelijks worden de oefeningen aangepast zodat je elke week een nieuwe training kunt volgen.

Vind je het te koud buiten? Wij zorgen met goede muziek, ons enthousiasme en begeleiding dat je het lekker warm krijgt !!

Om hiervan gebruik te maken dien je een plek te reserveren tussen 9.00uur in de ochtend en 21.00uur in de avond. Dit kan via de app van Studio Sport onder de knop ‘Reserveren’. Totaal zijn er 4 circuits beschikbaar waardoor er dus 2 personen per circuit en dus totaal 8 personen per 30 minuten tegelijkertijd kunnen trainen. Uiteraard gebeurd dit op ruime afstand waardoor dit op een goede en veilige manier kan worden aangeboden.

Let op: heb je bijvoorbeeld om 19.00uur gereserveerd? Wacht dan tot 19.00uur in de auto of bij de fiets. Je kan op de gereserveerde tijd gelijk vanuit de auto naar de parkeerplaats/circuit toelopen en hoeft hiervoor niet bij Studio Sport naar binnen. Onze instructeurs vertellen je waar je de oefeningen kunt volgen.

Juist in deze tijd is voldoende bewegen erg belangrijk voor je gezondheid en weerstand. Daarom willen we jullie op deze manier nog een mogelijkheid bieden, om met deze korte trainingen onder begeleiding van onze instructeurs, toch aan je eigen gezondheid te werken.

Mensen, hopelijk staan we nu aan het begin van het einde van deze verschrikkelijke pandemie en kunnen we weer snel terug naar het oude, fijne en vertrouwde normaal. Houdt nog even vol, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

 

Nieuwsbrief 15-12-2020
Omdat de coronabesmettingen in Nederland de laatste dagen zo hard zijn opgelopen heeft het kabinet besloten om een zware lockdown door te voeren. Dit betekent dat wij onze deuren helaas tot 19 januari moeten sluiten.
Wederom een ongelofelijke klap in dit rare en zware jaar maar we respecteren en begrijpen deze aangescherpte maatregelen.

Omdat we jullie de komende tijd niet mogen ontvangen op de club gaan we een aantal andere dingen aanbieden om jullie toch zoveel mogelijk te helpen met het sporten en een gezonde levensstijl.

Ten eerste staan onze fitness instructeurs voor jullie klaar om speciaal op maat gemaakte trainingsschema’s op te stellen die je thuis kan uitvoeren. Wanneer je hier graag gebruik van wilt maken kun je een e-mail sturen naar fitness@studiosport-tubbergen.nl en wij zorgen voor de rest.

Ten tweede gaan we verschillende materialen uitlenen tegen een betaling van een borg. Dit is alleen mogelijk voor een body pump set, step, trainingsmatje, trainings-elastiek en xco buis.
Omdat we helaas niet genoeg materialen hebben voor iedereen zal dit in periodes van 2 weken worden uitgeleend om zo meer mensen te kunnen bedienen en iedereen de kans te geven.
Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je tot woensdag 18.00uur as een email sturen naar info@studiosport-tubbergen.nl. Geef aan welk materiaal je zou willen gebruiken en wij nemen contact met je op.
Let op, we lenen geen andere materialen uit.

Ten derde blijven we online groepslessen aanbieden. Deze kun je vinden in onze app onder de knop: online groepslessen. Deze lessen gaan we wekelijks aanvullen zodat jullie thuis steeds nieuwe groepslessen kunnen volgen.

Ten vierde zal er deze week bij jullie thuis een ‘Studio Sport Blijf Thuis Fit Pakket’ in de brievenbus bezorgd worden. Een leuk pakketje met work-outs, voedingsbegeleiding en overige info om thuis te blijven werken aan je gezondheid.

Als laatste wil ik jou als trouw lid van Studio Sport een aantal mogelijkheden bieden m.b.t. jouw lidmaatschap:

Optie 1:
Ik zet de automatische incasso van mijn lidmaatschap stop voor de periode dat we gesloten zijn en betaal pas weer wanneer Studio Sport zijn deuren weer mag openen.

Optie 2:
Ik betaal 50% van mijn abonnementsgeld voor de periode dat we gesloten zijn en steun op die manier Studio Sport in de hoop dat we straks weer prettig kunnen trainen.

Optie 3:
Ik betaal 100% van mijn lidmaatschap en ben 100% loyaal aan Studio Sport.

Je mag jouw optie mailen naar corona@studiosport-tubbergen.nl.

We gaan weer een heel zware tijd tegemoet in toch al een erg zwaar jaar, zowel emotioneel als financieel. Ik hoop dat Studio Sport zijn deuren snel weer kan openen en we jullie allemaal weer kunnen ontvangen zoals we gewend zijn.
Houdt voor al het laatste nieuws onze social media kanalen, app van studio studio sport en website in de gaten.

Namens alle medewerkers van Studio Sport wens ik iedereen veel gezondheid en alle goeds toe! Let goed op elkaar, alvast fijne feestdagen en hopelijk tot snel bij Studio Sport.

 

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Menu