Nieuwsbrief van 21-5-2020:

We hebben weer leuk nieuws !!

Vorige week zijn we gestart met het geven van onze groepslessen in de buitenlucht. Een groot succes om na een lange tijd eindelijk weer wat te kunnen betekenen voor jullie. De komende weken blijven we onze groepslessen op deze manier voor jullie verzorgen.

Afgelopen weekend heeft veiligheidsregio Twente besloten dat er nu ook gesport mag worden onder een overkapping. Daarom hebben we gelijk alle vergunningen opnieuw aangevraagd en een weer een grote open tent op onze parkeerplaats geplaatst.
Op dit moment zijn we druk bezig met de laatste werkzaamheden zodat jullie vanaf as zaterdag, 23 mei, weer gebruik kunnen maken van onze fitness apparatuur bij Studio Sport.

Zo hebben we onder andere onze loopbanden, crosstrainers, krachtmachines, barbells en dumbells naar deze tent verhuist zodat jullie weer heerlijk kunnen werken aan jullie eigen doelstellingen.

Om zowel onze groepslessen op de parkeerplaats en het fitnessen onder de overkapping allemaal veilig en in goede banen te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld om alles goed te laten verlopen:
1- Voor zowel de groepslessen als het fitnessen is vooraf reserveren in de app van Studio Sport is verplicht. Deze app kun je kosteloos downloaden in de appstore of playstore.
Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen op onze website onder de knop ‘over ons` en vervolgens ‘account laten verifiëren`.
2- Reserveren doe je in de app van Studio Sport. Klik op de knop ‘Reserveren`.
Voor groepslessen klik je op de knop die onder de dag staat en selecteer ‘Groepslesrooster`. Wil je reserveren voor de fitness selecteer dan ‘Fitness`.
3- Voor zowel de fitness en groepslessen op de parkeerplaats kom je binnen via de hoofdingang van Studio Sport. Vervolgens registreer je je sportbezoek met de vingerscan of paslezer bij het poortje. Daarna vervolg je de route naar de tent voor de fitness en parkeerplaats voor de groepslessen.
4- Voor de groepslessen op het grasveld en de bootcamp training kun je verzamelen bij de fietsenstalling.
5- Wanneer de groepsles of je trainingsblok in de fitness is afgelopen dien je de outdoor trainingslocatie weer te verlaten via het hek.
6- Je kunt voor het fitnessen maximaal 2 blokken van 30 minuten per dag reserveren.
7- We hanteren een maximum van 25 personen per blok.
8- Alle materialen dienen na gebruik grondig schoongemaakt te worden met de daarvoor ruim aanwezige schoonmaakmaterialen.
9- Houdt je altijd aan de 1,5 meter afstand regel tot andere personen.
10- Kom niet eerder dan 5 minuten naar studio sport voor het vooraf gereserveerde trainings blok.
11- Volg altijd de instructies van de aanwezige instructeurs op.

Als er vragen zijn kun je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl.
We zijn ontzettend blij dat we op deze manier weer iets meer voor jullie kunnen betekenen en kunnen niet wachten jullie allemaal weer mogen te ontvangen hier bij Studio Sport.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

___________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief van 12-05-2020

Helaas kunnen we op dit moment binnen nog steeds niks voor jullie betekenen. Hier balen we als een stekker van…
Maar omdat het wel mogelijk is om buiten te sporten hebben we besloten dat we onze groepslessen buiten gaan aanbieden.
De gemeente heeft ons vandaag hiervoor groen licht gegeven en daarom hebben we 3 trainingslocaties opgezet waar we wekelijks verschillende groepslessen gaan aanbieden.

Trainingslocatie 1 is op de parkeerplaats links naast Studio Sport. Hier gaan we onder andere Bodypump, RPM, BBB, XCO, Spinning, Pilates, Bodystep, Senioren-fit en CXWORX aanbieden.

Trainingslocatie 2 is op het grasveld bij de vijver. Hier gaan we onder andere Functional Training en Buikspierkwartier lessen verzorgen.

Trainingslocatie 3 is in ons outdoor park gelegen in het bos naast de vijver. Hier gaan we Bootcamp lessen geven.

Het lesrooster is op dit moment te vinden in de app van Studio Sport. Deze app kun je kosteloos downloaden in de appstore of playstore.

Let op, voordat je deze app kan gebruiken moet je account laten verifiëren op onze website www.studiosport-tubbergen.nl onder de knop ‘over ons’. Vervolgens krijg je van ons een email met een link waarmee je een gebruikersnaam en wachtwoord kan aanmaken.

Nu zijn er wel een aantal maatregelen getroffen waar iedereen zich aan dient te houden om alles in goede en veilige banen te laten verlopen.
• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
• Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de groepsles naar Studio Sport.
• Wacht voor lessen die op trainingslocatie 1 (parkeerplaats) worden gegeven bij de hekken links naast Studio Sport op de daarvoor aangegeven plek.
• Wacht voor lessen die op trainingslocatie 2 (grasveld) worden gegeven op de parkeerplaats bij de vijver.
• Wacht voor de bootcamplessen bij de zandweg naast de fietsenstalling.
• De instructeurs zullen geven aan wanneer de trainingslocatie kan worden betreden.
• Houdt altijd 1,5 meter afstand tot andere personen.
• Houdt je aan de regels van de instructeurs met het klaarzetten voor de les en terugzetten van de materialen na de les.

We blijven met ons allen ontzettend hard werken en grijpen elke kans aan om jullie te kunnen faciliteren in deze zware tijd.
Het begin is gemaakt en hopelijk kunnen we deze lijn door zetten met ons allen zodat we binnenkort onze deuren om binnen te sporten ook weer kunnen openen voor iedereen.
Voor vragen kun je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

__________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief van 7-5-2020:

Beste leden van Studio Sport,

Het nieuws wat het kabinet gisteravond naar buiten heeft gebracht om sportscholen (vooralsnog) gesloten te houden tot 1 september is ingeslagen als een bom.
Op dit moment zie ik mijn bedrijf, wat wij met het hele team de afgelopen jaren met veel bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd tot een geweldige sportschool, langzaam aan afbrokkelen. En dat doet pijn…

We hebben de afgelopen tijd gewerkt om de club aan te passen aan de 1,5 meter restrictie en hier kunnen wij ruim aan voldoen. Zo hebben we zalen anders ingericht, plexie glazen schermen geplaats waar nodig, schoonmaakrondes voor de hygiëne zijn uitgewerkt enz. Wij weten zeker dat we jullie hier op een veilige en verantwoordelijke manier kunnen laten sporten en we zijn helemaal klaar om jullie weer te mogen ontvangen.

Helaas denkt de regering hier anders over.

NL-Actief (de brancheorganisatie van fitness Nederland) gaat de komende dagen met het kabinet in gesprek om duidelijk te maken dat het sporten in een sportschool juist nu zo belangrijk is voor mensen op het gebied van preventieve zorg, vooral in deze zware tijd, dat sportscholen de deuren toch eerder zouden moeten openen. Daarom houden we hoop dat we toch eerder open zouden mogen.

Maar Studio Sport gaat nu niet stil zitten. Zo gaan we vanaf volgende week beginnen met verschillende workouts/groepslessen in de buitenlucht en gaan we starten met groepsles livestreams over internet zodat je thuis de training kunt volgen. Houdt hiervoor onze website in de gaten. Daarnaast blijven we altijd voor jullie klaar staan voor een persoonlijk trainingsplan voor thuis of hulp met voedingsadviezen.

Daarnaast wil ik jullie 3 opties aanbieden voor jullie sport abonnement bij Studio Sport.
Optie 1:
Ik bevries mijn abonnement voor de periode die we nu nog gesloten zijn en betaal pas weer wanneer Studio Sport zijn deuren mag openen.
Optie 2:
Ik betaal maandelijks 50% van mijn lidmaatschap in de periode die we nu nog gesloten zijn en steun op deze manier Studio Sport zodat we hopelijk na deze crisis weer met veel plezier kunnen sporten.
Optie 3:
Ik ben loyaal aan Studio Sport en betaal maandelijks 100% van mijn lidmaatschapsgeld door.

Je kan je keuze doorgeven door een mail te sturen naar corona@studiosport-tubbergen.nl
Zet in deze mail je voor -en achternaam en optie waar je voor kiest.

Ik ga er de komende tijd, samen met ons team, alles aan doen om onze mooie sportschool in de benen te houden. Het is voor iedereen nu een hele zware tijd. Maar ik hoop dat, wanneer deze corona crisis voorbij is, we jullie hier bij Studio Sport in Tubbergen nog kunnen mogen ontvangen.

Namens alle medewerkers van Studio Sport Tubbergen willen we jullie zeggen; let goed op elkaar en op jezelf. Blijf in beweging en blijf gezond. We missen jullie en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief van 22-4-2020:

Beste lid,

Sportcentrum Studio Sport voelt deze weken als een ‘leeg huis’; geen muziek, geen volle zalen, geen rode gezichten, geen gezelligheid maar vooral geen lachende gezichten van jullie, onze trouwe sporters.
Het is een aanblik dat ons verdrietig maakt, maar juist als bedrijf dat altijd de gezondheid en fitheid stimuleert, hebben we begrip voor de ingrijpende maatregelen van de overheid.
Hoezeer onze bedrijfsvoering en ieders leven ook wordt getroffen, gezondheid is het enige wat écht telt.

Het was gisteravond dan ook een grote teleurstelling voor ons om te horen dat de noodmaatregelen tegen het coronavirus om onze deuren te sluiten zijn verlengd met 3 weken tot 20 mei.
Naar aanleiding van deze verlenging van noodmaatregelen willen we jou informeren over de compensatie mogelijkheden m.b.t. jouw abonnement bij Studio Sport.

Optie 1:
Ik ontvang graag 1 maand gratis voedingsbegeleiding t.w.v €40 met ons programma BenFit en pak de mogelijkheid om 1 maand lang twee ‘sportmaatjes` gratis mee te nemen naar Studio Sport. Samen sporten is natuurlijk ook veel leuker dan alleen.

Optie 2:
Mocht je te zijner tijd toch besluiten om je abonnement op te zeggen, dan ontvang je 100% korting op de contributie van de laatste maand. Normaliter is onze opzegtermijn een periode van minimaal 1 hele maand.
Indien je, nadat we onze deuren weer hebben mogen openen, dus toch beslissen om op te zeggen, dan ontvang je 100% korting op de contributie van de opzegperiode. Dit wil zeggen dat wanneer je in de toekomst wilt stoppen, wij 100% verrekenen op de laatste incasso.

Optie 3:
Wees loyaal en steun ons. Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze lastige tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze vervelende periode weer kunnen openen en wij jullie als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.

Jij kan deze keuze, wanneer we weer geopend zijn, tot 15 juni 2020 bij de balie van studio sport aangeven door een formulier in te vullen. Let op: dit kan niet per email.

De komende weken blijven wij jullie stimuleren om thuis te trainen.
Zo komen er nieuwe online groepslessen van onze eigen instructeurs op de website, blijven wij thuis-workouts maken die je kan openen op onze eigen app en kan je ons altijd een email sturen met de vraag of wij een persoonlijk trainingsplan voor thuis voor je willen maken. Deze zal dan door onze instructeurs uitgewerkt worden zodat je hier gelijk mee aan de slag kan.

Voor de verdere ontwikkelingen binnen Studio Sport houden we jullie op de hoogte via onze website en social media kanalen facebook en instagram.
Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd.
Let goed op uw gezondheid en die van uw medemens en blijf zoveel mogelijk in beweging.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief van 27-3-2020:

Beste lid,

We staan voor een grote uitdaging, waarin wij elkaar hard nodig hebben. Wij zijn de afgelopen week al erg druk geweest met alternatieve diensten en zullen jullie beloven altijd te blijven helpen bij een gezonde levensstijl.
Zo blijven we jullie vele online mogelijkheden bieden met onder andere de verschillende thuis workouts op de app van Studio Sport, online trainings-workouts via Fitsnacks.tv en de online groepslessen die je thuis kan volgen als trouw lid van Sportcentrum Studio Sport.

De huidige situatie en de daaruit voortvloeiende gevolgen zijn voor ons nog niet te overzien. Het is nog niet bekend op welke wijze wij worden gesteund door o.a. de overheid maar omdat wij wel aan onze structurele verplichtingen moeten blijven voldoen zijn wij genoodzaakt de reguliere maandelijkse incasso door te laten lopen.
Naast de vele online mogelijkheden die we je blijven bieden, willen we jou als lid wel één van onderstaande compensaties aanbieden.
Optie 1:
Ik ontvang graag 1 maand gratis voedingsbegeleiding t.w.v €40 met ons programma BenFit en pak de mogelijkheid om 1 maand lang een ‘sportmaatje` gratis mee te nemen naar Studio Sport. Samen sporten is natuurlijk ook veel leuker dan alleen.
Optie 2:
Mocht je te zijner tijd toch besluiten om je abonnement op te zeggen, dan ontvang je 50% korting op de contributie van de laatste maand. Normaliter is onze opzegtermijn een periode van minimaal 1 hele maand.
Indien je, nadat we onze deuren weer hebben mogen openen, dus toch beslissen om op te zeggen, dan ontvang je 50% korting op de contributie van de opzegperiode. Dit wil zeggen dat wanneer je in de toekomst wilt stoppen, wij 50% verrekenen op de laatste incasso.
Optie 3:
Wees loyaal en steun ons. Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze lastige tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze vervelende periode weer kunnen openen en wij jullie als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.
Vooralsnog mogen wij weer openen op maandag 6 april. Jij kan dan tot 1 mei 2020 bij de balie je keuze doorgeven. Let op: dit moet schriftelijk worden ingevuld en kan niet per email.

Mocht het zo zijn dat wij helaas langer gesloten moeten blijven, dan zullen wij de opties opnieuw bekijken en jouw wederom informeren.
We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen binnen Studio Sport via onze website en social media kanalen facebook en instagram.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd.
Let goed op uw gezondheid en die van uw medemens en blijf zoveel mogelijk in beweging.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief van 16-03-2020:

Beste lid,

Door de verregaande maatregelen in verband met het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020.

Het doel van deze ingrijpende maatregelen is om de oprukkende Corona-epidemie af te remmen. Hoewel deze maatregel niet meer helemaal als een verrassing komt, is dit voor heel veel mensen en ook voor ons team een onzekere tijd, maar wij hopen erop dat dit helpt om levens te redden.
Wij hebben gisteren als team bij elkaar gezeten om te overleggen hoe verder om te gaan met deze onwerkelijke situatie en om te bespreken wat wij voor onze leden en medewerkers kunnen betekenen. Dit is een tijd van crisis waar we samen doorheen moeten komen en we hopen op jullie begrip en steun in deze onvoorziene situatie.

Om te zorgen dat je toch kunt blijven werken aan je gezondheid, weerstand, fitheid en spierkracht bieden wij jou als lid de volgende mogelijkheden:

• In onze eigen app van Studio Sport hebben we speciale thuis workouts gezet die je makkelijk thuis kan volgen. Deze workouts kun je vinden in de app onder de knop: workout en thuis workouts.
Deze app kun je kosteloos downloaden in de app store en play store. Op onze website kun je jouw account verifiëren onder de knop: over ons. Je krijgt dan een email waarin je een gebruikersnaam en wachtwoord kan aanmaken zodat je op de app van Studio Sport kunt inloggen.

• Wij hebben er als club voor gezorgd dat alleen jij als lid van Studio Sport vanaf nu gebruik kunt maken van het platform FitSnacks.TV. Dit is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet & smartphone. Via dit platform kun je een grote variatie aan korte work-outs bekijken die je thuis kan doen.
Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken.
Je kan het platform vrijgeven door het te activeren met de unieke Studio Sport code: SSTUBFS2291.

• Je kan per mail een persoonlijk trainingsschema aanvragen. Stuur een mail naar info@studiosport-tubbergen.nl met daarin je doelstellingen en je ontvangt per ommegaande je trainingsschema in je mailbox.

We kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben of graag even persoonlijk contact willen. Hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0546-727507 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur of mail naar maurice@studiosport-tubbergen.nl

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen binnen Studio Sport via onze website en social media kanalen facebook en instagram.
Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd.
Let goed op uw gezondheid en die van uw medemens.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu