Hieronder leest u de nieuwsbrief die we hebben verstuurd naar alle leden van Sportcentrum Studio Sport omtrent het sluiten van onze deuren i.v.m. het corona-virus.

16-03-2020

Beste lid,
Door de verregaande maatregelen in verband met het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020.

Het doel van deze ingrijpende maatregelen is om de oprukkende Corona-epidemie af te remmen. Hoewel deze maatregel niet meer helemaal als een verrassing komt, is dit voor heel veel mensen en ook voor ons team een onzekere tijd, maar wij hopen erop dat dit helpt om levens te redden.
Wij hebben gisteren als team bij elkaar gezeten om te overleggen hoe verder om te gaan met deze onwerkelijke situatie en om te bespreken wat wij voor onze leden en medewerkers kunnen betekenen. Dit is een tijd van crisis waar we samen doorheen moeten komen en we hopen op jullie begrip en steun in deze onvoorziene situatie.

Om te zorgen dat je toch kunt blijven werken aan je gezondheid, weerstand, fitheid en spierkracht bieden wij jou als lid de volgende mogelijkheden:

• In onze eigen app van Studio Sport hebben we speciale thuis workouts gezet die je makkelijk thuis kan volgen. Deze workouts kun je vinden in de app onder de knop: workout en thuis workouts.
Deze app kun je kosteloos downloaden in de app store en play store. Op onze website kun je jouw account verifiëren onder de knop: over ons. Je krijgt dan een email waarin je een gebruikersnaam en wachtwoord kan aanmaken zodat je op de app van Studio Sport kunt inloggen.

• Wij hebben er als club voor gezorgd dat alleen jij als lid van Studio Sport vanaf nu gebruik kunt maken van het platform FitSnacks.TV. Dit is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet & smartphone. Via dit platform kun je een grote variatie aan korte work-outs bekijken die je thuis kan doen.
Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken.
Je kan het platform vrijgeven door het te activeren met de unieke Studio Sport code: SSTUBFS2291.

• Je kan per mail een persoonlijk trainingsschema aanvragen. Stuur een mail naar info@studiosport-tubbergen.nl met daarin je doelstellingen en je ontvangt per ommegaande je trainingsschema in je mailbox.

We kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben of graag even persoonlijk contact willen. Hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0546-727507 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur of mail naar maurice@studiosport-tubbergen.nl

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen binnen Studio Sport via onze website en social media kanalen facebook en instagram.
Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd.
Let goed op uw gezondheid en die van uw medemens.

Met sportieve groet,

Sportcentrum Studio Sport
Maurice Verveer
Eigenaar

Haarweg 15
7651 KE Tubbergen

telefoon: 0546-727507
maurice@studiosport-tubbergen.nl
www.studiosport-tubbergen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu