Proefles volgen //

Kan ik een keer komen sporten om te kijken of het wat voor mij is?

Deze vraag krijgen wij geregeld en het antwoord hierop is: Natuurlijk!
Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom is het bij ons mogelijk wanneer je 18 jaar of ouder bent om kosteloos een proefles te volgen.

Wanneer je graag bij deze proefles uitleg van een van onze fitnessinstructeurs wilt hebben kun je hiervoor het beste een afspraak maken. Dit kan via info@studiosport-tubbergen.nl of telefonisch via het telefoonnummer: 0546-727507.

Onze instructeurs nemen je mee langs de verschillende toestellen en vertellen je wat je hier allemaal mee kunt trainen en hoe je deze moet instellen en uitvoeren. Vooral de uitvoering is belangrijk voor het halen van doelstellingen en voorkomen van blessures. Een keer een groepsles proberen is uiteraard ook mogelijk.

Voor een proefles kun je je vervolgens melden bij ons aan de balie. Hier noteren we de voor- en achternaam en telefoon nummer en vervolgens kun je eenmalig onze faciliteiten uitproberen.
Na deze proefles kun je altijd nog bekijken of je daadwerkelijk met een abonnement wilt komen sporten bij ons. Uiteraard is het ook mogelijk om per bezoek te betalen. Meer informatie hierover vind je bij tarieven.

Ben je nog geen 18 jaar?
Dan kost een proefles €15,00. Dit bedrag kan je contant betalen of pinnen bij ons aan de balie.
Voor deze €15,00 krijg je een betaalbewijs en inschrijfformulier mee naar huis.
Wanneer je na deze proefles besluit een jeugd abonnement af te sluiten bij Studio Sport Tubbergen krijg je deze €15,00 weer terug als korting op je eerste abonnementsgeld. Hiervoor dien je wel het betaalbewijs samen met het inschrijfformulier in te leveren bij ons aan de balie.

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*