Nieuw bij Studio Sport: Personal Training

Of je nu net begint met trainen of je hebt een extra boost nodig bij het behalen van jouw persoonlijke doelen? Onze personal trainers staan voor jouw klaar.
Personal training bij Studio Sport levert puur maatwerk wat allemaal is afgestemd op jou als individu. Wij helpen jouw met op maat gemaakte trainingsprogramma’s, voedingsbegeleiding, de beste manier van ontspannen en het maken van de juiste keuzes die je in het dagelijks leven tegenkomt.

Onze personal trainers zoeken naar de juiste trainingsintensiteit op het gebied van functioneel trainen en analyseren wat jouw sterke en verbeterpunten zijn zodat we samen naar jouw eigen doelstelling gaan toewerken. Een personal training sessie bij Studio Sport zorgt voor een betere bewustwording, prettige trainingservaring en een voldaan gevoel.

Het is ook mogelijk om met in een groep van 2 of 3 personen onder begeleiding van een van onze personal trainers te werken. Dit noemen we small group training. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de kosten delen waardoor het voor iedereen interessant kan worden.

Het lijkt ons super tof om jouw hierbij te helpen! Graag maken we dan ook een afspraak met je om kennis te maken en te kijken wat we voor jouw kunnen betekenen.