Senioren Fit nu ook op donderdag ochtend.

We hebben onze Senioren Fit les met een dag uitgebreid. Omdat er veel vraag naar was en omdat we weten dat bewegen voor senioren gewoon hartstikke goed is hebben we nu naast de dinsdag ochtend ook een Senioren Fit op de donderdag ochtend.

Wat is Senioren Fit?
Senioren fit is gezellig sporten met leeftijdsgenoten in een ontspannen sfeer. Eerst ben je aan het werk in onze fitnessruimte onder begeleiding van een fitnessinstructeur op de cardio toestellen zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers en verschillende krachttoestellen. Aansluitend gaan we in groepsverband oefeningen doen in een van onze leszalen.
Wat bereik je met Senioren Fit?
Naarmate je ouder wordt komen er steeds meer lichamelijke klachten.
Het welzijn van ouderen hangt nauw samen met de gezondheid en de prestatiemogelijkheid van het menselijk lichaam. Aan de basis van gezondheid staat o.a. de lichamelijke activiteit. Ondanks dat door ‘ slijtage ‘ door het ouder worden klachten zijn ontstaan kan het goed zijn dat deze klachten afnemen wanneer u verantwoord bezig bent met bewegen.
Senioren Fit zorgt het verbeteren van je uithoudingsvermogen, coordinatie, balans en spierkracht. Het mooie van deze trainingen is dat je zelfstandig op je eigen niveau hier aan mee kan doen.

Elke dinsdagochtend vanaf 9uur staat Lian klaar om de groep te begeleiden.
Elke donderdagochtend vanaf 9uur staat Ankie klaar om de groep te begeleiden.

Lijkt het je leuk of ken je iemand, kom het gerust een keer proberen of kom langs voor meer informatie.