Omdat we op dit moment onze deuren moeten sluiten i.v.m. het coronavirus willen wij jullie verschillende mogelijkheden aanbieden om jullie op afstand toch te kunnen blijven begeleiden. Wij hopen dat jullie met deze tools in huis kunnen blijven werken aan jullie gezondheid en trainingsdoelen.

De verschillende mogelijkheden zijn:

Mogelijkheid 1:
In onze eigen app van Studio Sport hebben we speciale thuis workouts gezet die je makkelijk thuis kan volgen. Deze workouts kun je vinden in de app onder de knop: workout en thuis workouts.
Deze app kun je kosteloos downloaden in de app store en play store. Op onze website kun je jouw account verifiëren onder de knop: over ons. Je krijgt dan een email waarin je een gebruikersnaam en wachtwoord kan aanmaken zodat je op de app van Studio Sport kunt inloggen.
Mogelijkheid 2:
Wij hebben er als club voor gezorgd dat alleen jij als lid van Studio Sport vanaf nu gebruik kunt maken van het platform FitSnacks.TV. Dit is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet & smartphone. Via dit platform kun je een grote variatie aan korte workouts bekijken die je thuis kan doen.
Maak een account aan via www.fitsnacks.tv/club/ves en maak een account aan. Je kan het platform vrijgeven door het te activeren met de unieke Studio Sport code: SSTUBFS2291.
Mogelijkheid 3:
Je kan per mail een persoonlijk trainingsschema aanvragen. Stuur een mail naar info@studiosport-tubbergen.nl met daarin je doelstellingen en je ontvangt per ommegaande je trainingsschema in je mailbox.
Mogelijkheid 4:
Ben je geïnteresseerd om online Bodystep, CXWORX, Bodypump of Xco te volgen? Stuur dan een email naar info@studiosport-tubbergen.nl en dan zorgen wij dat jij een link toegestuurd krijgt om deze lessen thuis online via laptop of tablet te volgen.
Mogelijkheid 5:
Voor de ouderen/senioren hebben we speciale trainingen samengesteld die makkelijk thuis uit te voeren zijn. Deze trainingen worden als een filmpje opgestuurd en zijn af te spelen op telefoon of tablet. Juist voor deze doelgroep is het heel belangrijk dat je niet stil gaat zitten en blijft werken aan gezondheid en vitaliteit. Heb je interesse in deze trainingen? Stuur dan een email naar info@studiosport-tubbergen.nl
Mogelijkheid 6:
Studio Sport gaat deze dagen verschillende groepslessen wat we normaal gesproken aanbieden met onze eigen instructeurs en instructrices op ons lesrooster filmen. Deze digitale lessen kun je z.s.m. vinden in dit nieuwsbericht door te klikken op de link. Op deze manier kun je thuis toch verschillende groepslessen van onze instructeurs blijven volgen. Houdt hiervoor onze website in de gaten. Op dit moment zijn we nog druk aan het filmen en editen.
To be continued……….

Mensen, we missen jullie…
blijf gezond, wees lief en let goed op elkaar.
Hopelijk tot snel bij Sportcentrum Studio Sport !!

 

Namens alle medewerkers van Studio Sport.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu