RPM VIRTUAL

Wat is RPM Virtual?
RPM Virtual is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, zijn conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. RPM blijkt uit onderzoek het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme BBB programma dus! RPM kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen.

De muziek van RPM zorgt voor een rockconcert op wielen. Verklaar de oorlog aan vet en gebrek aan conditie!

Wat bereik je met RPM Virtual?
RPM Virtual is het programma bij uitstek voor conditieverbetering en afslanken.

RPM Virtual iets voor mij?
Het mooie van RPM is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor fietsen volledig af te stellen op uw lichaam, zodat u altijd comfortabel kunt fietsen.

Deze les wordt gegeven op een groot scherm zonder instructeur. Via dit scherm worden de instructies gegeven zodat je perfect kunt volgen wat je allemaal moet doen om je persoonlijke doelen te bereiken.  Op ons lesrooster staan bepaalde tijden wanneer deze les wordt gestart. Wil je graag op een ander moment deze les volgen is dat ook mogelijk doordat je zelf de les op het grote scherm kunt starten. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze instructeurs.

Wat moet ik meenemen naar RPM Virtual?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel. Onze fietsen kun je gebruiken met normale sportschoenen of met SPD klikpedalen.

“RPM, VERKLAAR DE OORLOG AAN VET EN GEBREK AAN CONDITIE!”

Voorbeeld RPM Virtual:

LESSEN DEZE WEEK

DIT IS EEN LES OP EEN DIGITAAL SCHERM, ZONDER INSTRUCTEUR