We hebben nieuws !!

We hopen  dat jullie allemaal een geweldige zomer hebben gehad! Er staan enkele opwindende veranderingen op het punt om plaats te vinden bij Studio Sport. We willen jullie graag op de hoogte brengen van deze ontwikkelingen, zodat jullie goed voorbereid zijn op wat komen gaat.

Uitgebreide openingstijden op de zaterdag
Vanaf september zullen we onze openingstijden aanpassen. Op verzoek van velen zullen we vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag geopend zijn van 8:00uur tot 16:00uur. Dit geeft jullie meer flexibiliteit om op een tijdstip dat bij jullie past aan jullie gezondheid en fitheid te werken.

Introducing: Onze Nieuwe App!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf maandag 11 september overgaan naar een gloednieuwe app die je trainingservaring bij Studio Sport naar een hoger niveau zal tillen. Met deze app kun je niet alleen het toegangspoortje openen, maar ook eenvoudig reserveringen maken voor onze groepslessen, trainingsprogramma’s volgen en nog veel meer.
Voor degenen die het gewend zijn om een pasje te gebruiken bij het toegangspoortje, geen zorgen! Deze pasjes blijven nog steeds geldig.

We zullen iedereen op dinsdag 5 september voorzien van een persoonlijke e- mail met instructies over hoe je de nieuwe app kunt downloaden en vervolgens kunt inloggen.
Vanaf maandag 11 september heb je de nieuwe app nodig om het toegangspoortje te openen. Vanaf maandag 18 september vervalt het huidige reserveringssysteem in de oude app van Studio Sport en kun je alleen nog maar reserveren middels het nieuwe systeem.

Op deze manier heeft iedereen voldoende tijd om deze overstap te realiseren. Als er vragen zijn staat ons team bij Studio Sport altijd paraat om je persoonlijk te helpen.

Uitbreiding van het krachthonk en nieuwe fitnessapparatuur
Een spannende aankondiging voor alle krachtliefhebbers: halverwege oktober gaan we van start met de uitbreiding van het krachthonk in onze fitnesszaal. Deze renovatie zal de ruimte met maar liefst 100m2 vergroten waardoor er meer ruimte is voor verschillende oefeningen en apparatuur.
Maar dat is nog niet alles! Tegen eind november verwelkomen we gloednieuwe fitnessapparatuur van het gerenommeerde merk Technogym. We zullen de komende weken teasers delen van de apparatuur die binnenkomt beschikbaar zal zijn. Houd onze TV schermen in de club en social media kanalen in de gaten om een voorproefje te krijgen van deze geweldige toevoegingen.

De verbouwing zal hier en daar wat overlast kunnen geven. We vragen jullie begrip hiervoor.

We zijn ontzettend enthousiast over deze veranderingen en kunnen niet wachten om jullie deze verbeteringen te laten ervaren. Als er vragen of opmerkingen zijn aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team bij Studio Sport. Samen streven we ernaar om jullie fitnessreis zo aangenaam en effectief mogelijk te maken.