We hebben weer leuk nieuws !!

Vorige week zijn we gestart met het geven van onze groepslessen in de buitenlucht. Een groot succes om na een lange tijd eindelijk weer wat te kunnen betekenen voor jullie. De komende weken blijven we onze groepslessen op deze manier voor jullie verzorgen.

Afgelopen weekend heeft veiligheidsregio Twente besloten dat er nu ook gesport mag worden onder een overkapping. Daarom hebben we gelijk alle vergunningen opnieuw aangevraagd en een weer een grote open tent op onze parkeerplaats geplaatst.
Op dit moment zijn we druk bezig met de laatste werkzaamheden zodat jullie vanaf as zaterdag, 23 mei, weer gebruik kunnen maken van onze fitness apparatuur bij Studio Sport.
Zo hebben we onder andere onze loopbanden, crosstrainers, krachtmachines, barbells en dumbells naar deze tent verhuist zodat jullie weer heerlijk kunnen werken aan jullie eigen doelstellingen.

En omdat we zo blij zijn dat we onze fitness apparatuur eindelijk weer beschikbaar kunnen stellen voor jullie hebben we voor as weekend onze openingstijden op de zaterdag en zondag eenmalig uitgebreid van 8.00uur tot 16.00uur.

Om zowel onze groepslessen op de parkeerplaats en het fitnessen onder de overkapping allemaal veilig en in goede banen te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld om alles goed te laten verlopen:
1- Voor zowel de groepslessen als het fitnessen is vooraf reserveren in de app van Studio Sport is verplicht. Deze app kun je kosteloos downloaden in de appstore of playstore. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen op onze website onder de knop ‘over ons` en vervolgens ‘account laten verifiëren`.

2- Reserveren doe je in de app van Studio Sport. Klik op de knop ‘Reserveren`.
Voor groepslessen klik je op de knop die onder de dag staat en selecteer ‘Groepslesrooster`. Wil je reserveren voor de fitness selecteer dan ‘Fitness`.

3- Voor zowel de fitness en groepslessen op de parkeerplaats kom je binnen via de hoofdingang van Studio Sport. Vervolgens registreer je je sportbezoek met de vingerscan of paslezer bij het poortje. Daarna vervolg je de route naar de tent voor de fitness en parkeerplaats voor de groepslessen.

4- Voor de groepslessen op het grasveld en de bootcamp training kun je verzamelen bij de fietsenstalling.

5- Wanneer de groepsles of je trainingsblok in de fitness is afgelopen dien je de outdoor trainingslocatie weer te verlaten via het hek.

6- Je kunt voor het fitnessen maximaal 2 blokken van 30 minuten per dag reserveren.

7- We hanteren een maximum van 25 personen per blok.

8- Alle materialen dienen na gebruik grondig schoongemaakt te worden met de daarvoor ruim aanwezige schoonmaakmaterialen.

9- Houdt je altijd aan de 1,5 meter afstand regel tot andere personen.

10- Kom niet eerder dan 5 minuten naar studio sport voor het vooraf gereserveerde trainings blok.

11- Volg altijd de instructies van de aanwezige instructeurs op.

Als er vragen zijn kun je mailen naar info@studiosport-tubbergen.nl.
We zijn ontzettend blij dat we op deze manier weer iets meer voor jullie kunnen betekenen en kunnen niet wachten jullie allemaal weer mogen te ontvangen hier bij Studio Sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu