N1 Pre-workout: Zwarte bes

31.50

N1 Pre-workout is een fantastisch product om het lichaam voor te bereiden op een zware training of wedstrijd. De nieuwe pre-workout N1 van Nutrend is bedoeld voor zowel kracht- als de uithoudingsprestatie te vergroten en geeft energie en kracht tijdens de hele training of wedstrijd.


Bevat de volgende belangrijke bestandsdelen
Beta-alanine (3500 mg) zorgt gedeeltelijk dat de ophoping van melkzuur in de spiercellen wordt geremd waardoor normaal een prestatie achteruit gaat. L-arginine-alfa-ketoglutaraat (3500 mg) versterkt het immuunsysteem en verbetert de doorbloeding. Het heeft het grootste aandeel stikstof uit het hele spectrum van aminozuren en is een belangrijk onderdeel van complexe eiwitten. Creatine (3235 mg) voor meer explosieve kracht en een minder snel verzuring te ervaren in de spieren tijdens een krachttraining. L-citruline L-malaat (2250 mg) voor een positief effect van het uithoudingsvermogen van de spieren en ondersteund

spiertoename en  spierherstel. Tyrosine (500 mg) speelt een belangrijke rol bij de creatie van eiwitten, maar dit aminozuur staat vooral bekend om zijn vermogen het humeur te verbeteren en stress te bestrijden. Cafeïne (200 mg) geeft een boost en is goed voor de concentratie en focus. DMAE (dimethylaminoethanol) 20 mg heeft een positieve invloed op hersenengezondheid.

Artikelnummer: SSN1-01 Categorie:

Beschrijving

Bestel direct, betaal veilig met iDeal en haal af bij ons aan de balie.

✅ Geeft kracht tijdens de hele training of wedstrijd
✅ Draagt bij aan de verbetering van kracht-, uithoudingsvermogen en prestaties
✅  Per portie 200 mg cafeïne

Extra informatie

Gewicht:

510 gram

Beschikbare smaken:

Zwarte bes, Blauwe framboos, Bloedsinaasappel

Dosering:

Aanbevolen dosering:
Gevoelige sporters en sporters tot 75 kg lichaamsgewicht: een dosis van 8,5 g in 150 ml water roeren.
Sporters zwaarder dan 75 kg en voor een training met hoge intensiteit: een dosis van 17 g in 300 ml water.

30 minuten voor de training consumeren. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Gebruik (doos) : 8,5 g = ¼ maatschep. 17 g = ½ maatschep. Roer de aanbevolen dosis in water.

Allergenen info:

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda’s, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.

Belangrijk: de eventuele initiële ontstekingsreactie van je lippen wordt veroorzaakt door Bioperine® (95% -gehalte van piperine – zwarte peper-extract). Dit effect verdwijnt binnen 15 minuten. Licht tintelen en jeuk is ook een veel voorkomende reactie op de actieve stoffen.