Veelgestelde vragen //

Iedereen mag een keer een proefles komen volgen. Na deze proefles kun je altijd nog bekijken of je daadwerkelijk met een abonnement wilt sporten of dat je per losse training gaat betalen.

Je kan het beste kleding aantrekken waar je je vrij in kunt bewegen en sportschoenen waar je lekker op kan lopen.

Een handdoek voor het zweten en een flesje water om tussendoor lekker wat te drinken.

Reserveren voor onze groepslessen is verplicht omdat we maar een x aantal plekken beschikbaar hebben per les.
Onze leden kunnen reserveren via de app van Studio Sport. Ben je nog geen lid en heb je nog geen app van Studio Sport kun je telefonisch of via de mail een plekje reserveren voor onze groepslessen.
Bellen kan naar 0546-727507 en mailen kan naar info@studiosport-tubbergen.nl

Je kan zowel met gewone als speciale fietsschoenen meefietsen. Onze spinningbikes zijn voorzien van SPD pedalen en aan de andere kant met riempjes zodat je er ook met gewone sportschoenen mee kan fietsen.

Nee, iedereen kan een strippenkaart kopen voor de zonnebank. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de sportschool.

Ja, je kan hiervoor het beste van te voren een afspraak voor maken met een fitness instructeur. Op die manier weten we zeker dat we je goed kunnen begeleiden met alle oefeningen.

Je kan het beste van te voren een tijd reserveren zodat je zeker weet dat de zonnebank vrij voor je is. Indien je niet gereserveerd hebt kan het heel goed zijn dat er wel een zonnebank beschikbaar is. Vraag hiernaar gerust aan de balie.

Je kan voor het squashen het beste de baan van te voren reserveren. Ook is het mogelijk om de baan op een vaste dag en tijdstip vast te zetten zodat je wekelijks op dezelfde dag en tijd kun squashen. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden hiervoor.

De relaxruimte is zowel vanuit de heren kleedkamer als vanuit de dameskleedkamer met een directe doorgang te bereiken

In de relaxruimte is badkleding en slippers verplicht. Ook is een handdoek in de sauna’s verplicht.

Onze openingstijden zijn terug te vinden op de contactpagina en in onze footer onderaan de website.

Je mag gerust iemand een keer meenemen naar Studio Sport Tubbergen om te kijken of hij/zij het leuk lijkt. Meld je hiervoor wel eerst even aan de balie.

We hebben kluisjes waar je je sleutels, portemonnee en telefoon in kunt bewaren en waar je gratis gebruik van kan maken.

Wij verkopen verschillende drankjes aan onze bar. Kom een keer kijken naar ons uitgebreide assortiment

Wij verkopen zowel handbandage, bitjes, enkelbandage of kruisbeschermers. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij ons aan de balie.

Wij kunnen verschillende testen uitvoeren om te kijken hoe je er lichamelijk voorstaat. Met deze gegevens kunnen we je ook goed advies geven wat het beste is om te doen op gebied van training. Meer informatie vind je hier, of vraag hierna bij ons aan de balie.

Wij hebben verschillende programma’s waarmee je gewicht kunt verliezen. Meer informatie hierover vind je onder de knop ‘Fitness’ of vraag hierna bij ons aan de balie.

Je kunt zowel squash rackets, als squash balletjes of gripjes bij ons aan de balie of in onze webshop kopen.

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.