Relax

Bij Studio Sport hebben we een grote relax ruimte voorzien van een Finse sauna, Infrarood sauna en een speciale douchecabine met body-jets. Deze relax ruimte is vanuit de kleedkamers toegankelijk, dames en heren gemengd en badkleding met een handdoek is hier verplicht.
Daarnaast hebben we nog de beschikking over 2 zonnebanken. Deze kun je reserveren bij de balie en zijn ook te gebruiken voor niet leden van Studio Sport.

Na inspanning komt ontspanning. Zo heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat een bezoekje aan de sauna vermoeide spieren weer fitter maakt. Tijdens het zweten in de sauna worden melkzuren sneller afgebroken. Op deze manier wordt de zuurstofvoorziening naar de spieren weer sneller vrijgemaakt. Je begrijpt dus, dat het spierherstel zo sneller gaat.

Zonnebanken

Finse sauna

Studio-Sport-Tubbergen-Relax-Welness-Infrarood-sauna

Infrarood sauna

massagedouche-relax-studio-sport-tubbergen

Douchecabine

“Kom na het sporten tot rust in één van onze sauna’s of neem een massagedouche. Dames en heren is gemengd en badkleding is verplicht.”

WIL JIJ EEN KEER OP PROEF KOMEN SPORTEN?
VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN //

Proefles aanvragen | Studio-Sport Tubbergen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.