Fitness //

Bij Studio Sport vind je een uitgebreide fitnesszaal met alle benodigdheden om jouw fitnessdoelen te bereiken. Met een ruime selectie aan cardio-apparatuur, krachtmachines en dumbbells tot maar liefst 60 kg, is er voor ieder wat wils. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, staan onze deskundige coaches voor je klaar. Zij helpen je graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt trainingsplan, afgestemd op jouw behoeften en doelen. En weet je wat zo mooi is? Dit is standaard inbegrepen bij een sportlidmaatschap.

Het beste van alles is dat je jouw voortgang eenvoudig kunt bijhouden dankzij onze eigen Technogym app. Hierin kun je niet alleen je trainingsplan vinden, maar ook statistieken en analyses van je prestaties bekijken. Zo blijf je gemotiveerd en kun je jouw vooruitgang met vertrouwen volgen.

Of je nu net begint aan je fitnessreis of al een ervaren sporter bent, bij Studio Sport staat het hele team voor je klaar om je te ondersteunen en te motiveren. Kom langs en ervaar zelf hoe fitness bij Studio Sport jou kan helpen om jouw doelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen.

Fitnessen bij Studiosport-Tubbergen //