Squash //

Bij Studio Sport bieden we de mogelijkheid om onze squashbaan te reserveren via onze handige app. Squash is een dynamische en intensieve racketsport waarbij je het opneemt tegen een tegenstander. Het doel is om de bal tegen de muur te slaan op zo'n manier dat je tegenstander deze niet meer kan terugslaan.

Onze squashbaan is de perfecte plek om je vaardigheden te testen, je conditie te verbeteren en plezier te hebben met vrienden of medeleden. Het is een sport die snelheid, kracht, behendigheid en strategie vereist, wat het zowel uitdagend als opwindend maakt.

Maar maak je geen zorgen als je niet over je eigen squashmateriaal beschikt. Bij Studio Sport bieden we de mogelijkheid om rackets en balletjes te huren, zodat je direct aan de slag kunt, zelfs als je geen eigen uitrusting hebt.

Of je nu een doorgewinterde squasher bent of nog nooit eerder hebt gespeeld, onze squashbaan staat voor je klaar om je een geweldige ervaring te bieden. Reserveer vandaag nog je plek en ontdek waarom squash een van de meest populaire sporten is bij Studio Sport.