Bedrijvenuur, samen met collega’s sporten en gezamenlijk ontbijten. Een teamgevoel creëren én fitte en vitale werknemers op de werkvloer.

Wat is het Bedrijvenuur?

Met het bedrijvenuur kunnen werknemers elke dinsdagochtend om 7uur de dag beginnen met een uur sporten. Eerst lekker fitnessen op de cardio toestellen en krachtoestellen en aansluitend een half uur een activiteit zoals, krachtcircuit, spinning of een kleine bootcamp in de buitenlucht. Om 8uur staat er een gedekte tafel klaar met broodjes, yoghurt en versgeperste sinaasappelsap als ontbijt zodat uw werknemers de werkdag goed kunnen beginnen.

Wat bereik je met het Bedrijvenuur?

In dit gezamenlijke uurtje sporten wordt er vooral aan de conditie en spierkracht gewerkt. Uw werknemers zullen zich vitaler gaan voelen, minder stress hebben, lekkerder in hun vel zitten en dagelijks meer energie krijgen. Daarnaast is samen met je collega’s sporten en gezamenlijk ontbijten goed voor het teamgevoel op de werkvloer. Al met al een sportieve maar ook zeker gezellig begin van de dag.

Bedrijvenuur, iets voor mijn bedrijf?

Dit uurtje is speciaal voor werkgevers met een aantal personeelsleden. Wij willen graag een goed teamgevoel creëren op de werkvloer en deze werknemers fitter maken voor de dagelijkse werkzaamheden. Lijkt het jou wat voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met maurice@studiosport-tubbergen.nl voor informatie.

Bedrijvenuren deze week:

Bedrijvenuur wordt begeleidt door onderstaande instructeurs:

Maurice Verveer

Maurice Verveer

Eigenaar