Functional Outdoor is een groepstraining in circuitvorm van 30 minuten in de buitenlucht. Tijdens dit circuit gebruiken we een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen.

Wat is Functional Outdoor?

Functional Outdoor is een groepstraining in circuitvorm van 30 minuten in de buitenlucht. Tijdens dit circuit gebruiken we een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen (dus geen geïsoleerde oefeningen) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn in het dagelijkse leven. Met andere woorden, je hebt er daadwerkelijk iets aan!

We gebruiken met deze training materialen zoals:

  • Auto- en trekkerbanden
  • Boomstammen
  • Puch and pull powersled
  • Trekkerbanden
  • Sledgehammer
  • Speedladders

Wat bereik je met Functional Outdoor?

Onze lichamen zijn ontworpen om te bewegen, niet om ineengezakt de hele dag over een computer gebogen te zitten. Functionele Outdoor richt zich op bewegingspatronen in plaats van het isoleren van individuele spieren. Hierdoor verbeterd je houding en stabiliteit en vergroot je jouw spierdefinitie en rompsterkte. Daarnaast is functionele Outdoor perfect voor de vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat.

Functional Outdoor, iets voor mij?

Doordat je traint in kleine groepjes onder leiding van een instructeur is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De oefeningen zijn zowel uit te voeren voor de beginnende sporter als de gevorderde sporter omdat elke oefening aan te passen is aan zijn of haar eigen niveau.

Omdat je tijdens deze training je hele lichaam traint in 30 minuten tijd is het de perfecte les voor mensen weinig tijd die toch een volwaardige training in de buitenlucht willen volgen.

Wat moet ik meenemen naar Functional Outdoor?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Omdat we maar plek hebben voor 16 mensen moet er voor de les een deelname munt opgehaald worden. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie.

Functional Outdoor lessen deze week:

Functional Outdoor vindt plaats in:

    • Outdoor