Maak je klaar voor de zomer

☀️Streef naar jouw ultieme zomer lichaam met onze exclusieve 12 weken durende begeleiding, ontworpen om je te helpen je fitness te bereiken en te overtreffen.

Met de deskundige begeleiding van je eigen toegewijde personal coach, sta je er nooit alleen voor tijdens dit opwindende fitnessavontuur 🏋️‍♂️

Wat kun je verwachten:

✅ 12 weken persoonlijke begeleiding.
Jouw reis naar een betere versie van jezelf begint met onze toegewijde personal coaches die je ondersteunen, motiveren en aanmoedigen tijdens elke stap van de weg.

✅ BIOCIRCUIT training.
Verken de kracht van ons BIOCIRCUIT, ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en resultaten te optimaliseren. Met een trainingsplan op maat bied ons circuittraining systeem een uitdagende en effectieve benadering van fitness.

✅ Op maat gemaakt voedingsplan.
Voeding is de brandstof voor succes. Ontvang wekelijks op maat gemaakte voedingslijsten die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften, samengesteld door voedingsdeskundigen die expertise bieden om jouw prestaties te verbeteren en je lichaam te voeden.

✅ 3x 30 minuten trainen per week.
Werk aan jouw kracht, uithoudingsvermogen en conditie met 3 trainingssessies per week van elk 30 minuten. Deze korte intensieve work-outs passen perfect in jouw drukke schema en maximaliseren de resultaten in minimale tijd.

✅ Wekelijks testen en meten.
Volg je voortgang nauwlettend met onze wekelijkse metingen, waardoor je inzicht krijgt in jouw vooruitgang en de nodige aanpassingen kunt maken om jouw doelen te blijven nastreven.

Bereid je voor op een zomer vol vertrouwen, vitaliteit en succes met ons 12-weekse Summer-Fit programma. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en jouw reis naar een fittere, gezondere levensstijl te beginnen. 💥🚀
Mail naar info@studiosport-tubbergen.nl of bel naar 0546-727507.