Fit, Food & Fashion 2015

Fit, Food & Fashion 2015

Gezellige zondagmiddag voor hem en haar, leden en niet leden. Proef pure smaken, bewonder de laatste mode en trends.

Beleef de warme herfstsfeer met:
Dames-, heren en kindermode, gezondheidstips, wijnen & bieren, ambachtelijke producten, herfststukken, sieraden, make-up, trends, woonstyling en meer…

Wanneer?
Zondag 25 oktober 
12.00 uur tot 17.00 uur
Grandioze Grande Modeshow om 14.30 uur.

Waar?
Studio Sport Tubbergen
Haarweg 15 – 7651 KE – Tubbergen

Voor wie?
Een gezellige zondagmiddag voor hem en haar, voor leden van Studio Sport Tubbergen en niet leden. 

Wat kost dat?
De entree is gratis!

Fit Food en Fashion 2015

Beleef warme herfstsfeer in geuren en kleuren

TUBBERGEN – Op zondagmiddag 25 oktober begint om 12.00 uur bij Studio Sport Tubbergen de Fitweek 2015 met Fit, Food & Fashion. Gezellig en ongedwongen, voor hem en haar, leden en niet-leden.


Zien, ruiken en proeven

In dit jaargetijde kleedt de natuur zich in een fraaie en kleurrijke herfsttooi. Eenmaal binnen zie, ruik en proef je overal de typische herfstproducten in de meest rijke geuren en warme kleuren. Dit seizoen inspireert moeiteloos iedere branche bij het invullen van hun persoonlijke najaarspresentatie. En belangstellenden zullen op geheel eigen wijze worden beloond door de deelnemers. De smaakpapillen van menig Bourgondiër worden geprikkeld. Her en der zullen lokale ondernemers tongstrelende proeverijtjes volgens eigen recept aanbieden.. In een sfeervolle entourage kan menig levensgenieter het ene moment nippen van een heerlijk wijntje en het andere moment van een culinaire smaaksensatie. .Mark Morshuis zal een proeflokaal inrichten voor bijzondere biertjes. De Adebaer schenkt vol trots uit eigen wijngaard, terwijl. verderop de nieuwste mode en laatste woontrends te zien zijn. De herfst is ‘hofleverancier’ van prachtige natuurlijke materialen waar creatieve bloembinders graag mee werken. Liefhebbers van stoere kransen, weelderige herfststukken en decoratieve woonaccessoires kunnen hier hun hart ophalen. Haarstylistes, visagistes, of huidspecialisten geven je graag persoonlijk advies. Of ben je geïnteresseerd in sport- of ontspannende massages? .

14.30 uur Grande Modeshow

Als apotheose van de zondagmiddag wordt om 14.30 uur de rode loper uitgerold voor een spectaculaire Grande modeshow. Op de catwalk wordt mooie en eigentijdse najaarsmode voor kinderen, dames en heren, bodyfashion en outdoor kleding gepresenteerd. Compleet met trendy schoenen, hippe brillen en modieuze accessoires.

Gratis body-scan laten maken

Nu de dagen korter worden en de buitentemperaturen kouder zijn is de verleiding groot om eerder bij de warme kachel te blijven zitten’. Heel begrijpelijk. Met het gevolg dat je je na een langere periode sneller futloos voelt. De meeste mensen weten het wel, ongeacht hun leeftijd, dat het je gezondheid ten goede komt wanneer je af en toe juist wel uit die stoel komt en actief beweegt. Sporters weten hoe fijn het is om na een sportieve inspanning te douchen en vervolgens ontspannen thuis op de bank te ploffen’. Dan sta je de volgende dag energieker op.

Tijdens Fit, Food & Fashion 2015 kan iedereen een gratis body-scan laten maken waarbij meerdere belangrijke factoren van je lichaam worden getest. Via deze methode wordt vlot en eenvoudig bijvoorbeeld je vetpercentage gemeten, je rust-stofwisseling of metabolische leeftijd. Op deze manier krijg je goed in kaart hoe je er lichamelijk voor staat op dit moment. Het professionele team van Studio Sport Tubbergen, waaronder een vakkundige voedingsdeskundige, adviseert je graag over wat kan worden gedaan ter bevordering van een gezonde levensstijl.

buro_bedenkt_website_wit