Pilates basis is uiterst geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met pilates lessen.

Wat is Pilates basis?

Pilates is een matles waarbij het accent ligt op het trainen van het powerhouse, buikspieren, bekken en wervelkolom. Naast een correcte houding en uitvoering staan ook ontspanning en een correcte ademhaling centraal. De bewegingen die tijdens de groepsles worden aangeleerd, maakt deelnemers bewust van een goede lichamelijke houding.

Deze pilates les is uiterst geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met pilates lessen. Een ideaal uur om met pilates te beginnen. Ook voor de ervaren pilates deelnemers is deze les geschikt vanwege meerdere opties om de betreffende oefeningen zwaarder te maken.

Wat bereik je met Pilates basis?

Door deze speciale oefeningen kunnen lichamelijke klachten, zoals rug-nek en schouderklachten verminderd worden al dan niet verdwijnen.

Pilates basis iets voor mij?

De les is voor iedereen geschikt. Vooral mensen die last hebben van rugklachten, mensen die niet houden van harde muziek tijdens de groepslessen, maar die de rust opzoeken voor hun ontspanning, mensen die aan hun houding willen werken en mensen die hun lichaam willen verstevigen.

Wat moet ik meenemen naar Pilates basis?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Pilates lessen deze week:

Pilates vindt plaats in:

Deze matles wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Geerda Warnet

Geerda Warnet

Instructrice
Sharon Helthuis

Sharon Helthuis

Instructrice