Bokszaktraining

Wat is Bokszaktraining?
Tijdens een bokszak training werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Vervolgens leer je technische stoot- en trapcombinaties te maken op de bokszak.

Wat bereik je met Bokszaktraining?
Je spieren worden sterker en je uithoudingsvermogen zal een boost krijgen. Je leert doorgaan waar andere stoppen maar je kunt wel je eigen tempo bepalen. Deze mentaliteit zal je in het dagelijks leven ook helpen. Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan, dan zit je daarna nog uren hoog in je vetverbranding! Kortom, een perfecte les voor diegene die een uur lang op eigen tempo wil werken aan vetverbranding, uithoudingsvermogen en kracht verbetering.

Bokszaktraining iets voor mij?
Deze training is geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Het voordeel van deze training is dat je geen fysiek contact met elkaar hebt en alleen maar op de bokszakken traint. Je kunt dus tijdens deze les flink uitdelen en hoeft niet bang te zijn dat je een klap kunt ontvangen. Daarnaast is het ook heerlijk en goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan op de bokszak.

Wat moet ik meenemen naar Bokszaktraining?
Neem een flesje water en een handdoek mee en draag comfortabele sportkleding. Wij hebben bokshandschoenen en daarnaast verkopen wij handbandage.

“Bokszaktraining, een perfecte les voor diegene die een uur lang op eigen tempo wil werken aan vetverbranding, uithoudingsvermogen en kracht verbetering.”

foto's-personeel-studiosport-tubbergen-_0000s_0008_Bokszaktraining

Lessen deze week

Instructeurs

Karim Zaghal

Instructeur

Kickboksen
Bokszaktraining

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.