Kickboksen

Wat is Kickboksen?
Kickboksen is schaken met je lichaam, het is dé nieuwe volkssport van Nederland. De highkicks, low kicks, de rechtse en de leverstoot, het geven en het nemen. Een denksport met je lijf waarbij je geslagen kunt worden.

Wat bereik je met Kickboksen?
Een training van 60 minuten waar wordt gewerkt aan een mix van technieken (stoten, trappen, knieën) met als doel het vergroten van conditie, kracht, snelheid. Deze vorm van boksen is ook goed voor het zelfvertrouwen. Deze lessen zijn niet bedoeld om agressie op te wekken maar juist om respectvol met elkaar om te leren gaan. Niet onbelangrijk, kickboksen is veilig en erg leuk!

Kickboksen iets voor mij?
Deze groepsles word in 2 verschillende leeftijdscategorieën gegeven, namelijk voor jeugd van 12 tot 16 jaar en voor iedereen van 16+. De lestijden hiervoor zie je op ons lesrooster. Het is zowel voor jongens en meisjes als heren en dames. Iedereen kan op zijn eigen niveau instappen waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Kom gerust een keer proberen als je durft!

Wat moet ik meenemen naar Kickboksen?
Neem een flesje water en een handdoek mee en draag comfortabele sportkleding. Wij hebben bokshandschoenen en daarnaast verkopen wij handbandage, bitjes, enkelbandage of kruisbeschermers.

“Kickboksen, dé nieuwe volkssport van Nederland. Een denksport met je lijf waarbij je geslagen kunt worden.”

foto's-personeel-studiosport-tubbergen-_0000s_0005_Kickboksen

Lessen deze week

Instructeurs

Karim Zaghal

Instructeur

Kickboksen
Bokszaktraining

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.