SPINNING

Wat is Spinning?
Spinning is een geweldige fietsles voor iedereen die wil afslanken, zijn conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme BBB programma dus! Bij onze spinninglessen word de muziek en choreografie in elkaar gezet door de instructeur zelf. Hierdoor fiets je met de muziek van nu en is geen les hetzelfde.

Wat bereik je met Spinning?
Spinning is het programma bij uitstek voor conditieverbetering en afslanken.

Is Spinning iets voor mij?
Het mooie van deze les is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op uw lichaam, zodat u altijd comfortabel kunt fietsen.

Wat moet ik meenemen naar Spinning?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding. Een fietsbroek en fietsschoenen zijn aan te bevelen, maar niet essentieel.

“Spinning, verklaar de oorlog aan vet en gebrek aan conditie!”

foto's-personeel-studiosport-tubbergen-_0000s_0003_Spinning

Lessen deze week

Instructeurs

Martin Gritter

Instructeur

Spinning

Steven Veltmaat

Instructeur

Spinning

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.