VINYASA YOGA

Wat is Vinyasa Yoga?
Vinyasa yoga is, een meer dynamische vorm van yoga, waarbij verschillende asana’s (yoga houdingen) in een vloeiende beweging in elkaar overgaan (vinyasa) met aandacht voor de ademhaling (pranayama). Hier loopt de ademhaling synchroon met de beweging.

Wat bereik je met Vinyasa Yoga?
Vinyasa yoga geeft ontspanning en maakt energie vrij in je lichaam.
Het lichaam wordt van binnenuit opgewarmd wat een reinigend effect heeft op je lijf, je klieren en je zenuwstelsel, daarnaast worden je spieren en je gewrichten op deze manier gemakkelijk soepel. Net als bij ‘Yoga’ is Vinyasa Yoga een uitstekende methode om door middel van inspanning en focus op de ademhaling, meer ruimte te scheppen en innerlijke rust te ervaren.

Vinyasa yoga is erg afwisselend, er is geen vaste reeks van asana’s (yoga houdingen), zoals bij de traditionele ‘Yoga’. Vinyasa Yoga zorgt voor energie toename, een betere doorbloeding, verbetering in kracht, conditie, flexibiliteit, concentratie, evenwicht en innerlijke rust.
Door de creativiteit en het karakter van de yoga docent komt er elke les een nieuwe serie oefeningen voorbij.

Is Vinyasa Yoga iets voor mij?
Het uitvoeren van Vinyasa houdingen vergt inspanning maar is voor iedereen toegankelijk. Je zult spieren gebruiken waarvan je het bestaan niet wist en er worden verschillende opties aangegeven zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Wat moet ik meenemen naar Yin Yoga?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.[

“Vinyasa Yoga, voor iedereen die kracht en lenigheid wil opbouwen in combinatie met de juiste ademhaling.”

vinyasa-yoga-Studio-Sport-Tubbergen

Lessen deze week

Instructeurs

Sporten bij Studio Sport Tubbergen //

Goedkoop fitnessen bij Studio Sport Tubbergen? Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij je past!
Kies uit één van onze 6 abonnementen, breid je abonnement uit met een BenFit voedingsprogramma of betaal per maand/bezoek.