Eindelijk goed nieuws!

Eindelijk hebben we echt goed nieuws voor je! Studio Sport mag na 3,5 maand te zijn gesloten door het Covid-19 virus eindelijk zijn deuren weer openen.
Het kabinet heeft samen met het RIVM en Outbreak Management Team het protocol ‘verantwoord sporten voor de fitnessbranche’ goedgekeurd en wij kunnen met Studio Sport ons goed vinden in deze richtlijnen. Zo kun je vanaf Woensdag 1 juli weer binnen bij ons terecht voor trainen in onze fitness en alle groepslessen zoals jullie altijd van ons gewend waren. We hanteren nagenoeg weer hetzelfde lesrooster als toen we onze deuren moesten sluiten. Ook kunnen jullie weer gebruik maken van onze kleedkamers en sauna’s maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar.

Studio Sport Tubbergen is voorzien van een uitgebreid luchtbehandelingssysteem
Onze sportzalen zijn voorzien van een uitgebreid luchtbehandelingssysteem met overcapaciteit zodat er altijd ruim voldoende schone lucht aanwezig is om op een prettige en veilige manier te komen sporten. 
Verder zijn er extra schoonmaakrondes opgesteld, staat er desinfecterende gel klaar voor schone handen en zijn de toestellen zo opgesteld dat je altijd voldoende afstand kan houden van andere sporters. 

Wij hanteren bepaalde richtlijnen van het RIVM om dit voor iedereen op een zo veilig mogelijke manier te kunnen aanbieden.

Reserveren is verplicht voor zowel vrij trainen in onze fitness als voor groepslessen. Dit kan met de app van Studio Sport. Deze app kun je kosteloos downloaden in de appstore of playstore. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen op onze website onder de knop ‘over ons` en vervolgens ‘account laten verifiëren`. Voor groepslessen klik je op de knop die onder de dag staat en selecteer ‘Groepslesrooster` of ‘Virtuele Groepslessen`. Wil je reserveren voor het trainen beneden in onze fitness selecteer dan ‘Fitness`.

Bij binnenkomst handen wassen met zeep.

Houd altijd afstand van 1,5 meter met andere sporters en onze instructeurs.

Maak gebruik van een handdoek tijdens het sporten.

Fysiek contact is te allen tijde verboden.

Reinig en desinfecteer de apparatuur na gebruik.

Volg altijd de instructies van de instructeurs op.

Samen veilig en verantwoord sporten

Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij jouw veiligheid garanderen. Samen letten we op onze gezondheid. 

De afgelopen 6 weken heeft onze fitnessapparatuur buiten gestaan onder een grote tent en hebben we onze groepslessen kunnen geven op de parkeerplaats.
Omdat al deze materialen weer naar binnen moeten zijn we maandag 29 juni en dinsdag 30 juni de gehele dag gesloten. Zo kunnen we ook de laatste voorbereidingen in onze sportzalen treffen zodat iedereen weer op een fijne manier bij ons kan komen sporten.  

Vanaf woensdag 1 juli om 7.00uur staan wij binnen weer voor jullie klaar om jullie te helpen met het bereiken van jullie persoonlijke doelstellingen.
We kunnen niet wachten om onze uitbreiding van ons krachthonk te laten zien en zijn ontzettend blij jullie weer te mogen verwelkomen bij Studio Sport.

Met sportieve groet,

Maurice Verveer
Eigenaar Studio Sport